Van Iguazu naar Ibera en Paraguay
Blijf op de hoogte en volg Agnes & Rob
19 April 2007 | Paraguay, Asunción
Zijn van Puerto Iguazu met de bus naar Corrientes gegaan en daar een bus genomen naar Mercedes. Hier arriveerde we om 21.00 uur en toen op jacht naar een slaapplaats en dat viel niet mee. De volgende dag zijn we door een bus opgepikt om ons naar Carlos Peligrini te brengen. De weg was erg slecht en aan het eind van de rit zit je ook in de rimboe geen luxe etc.. Hier bij een hostel terecht gekomen en spraken met moeder en dochter uit New Zeeland. Zij hadden een 4x4 geregeld om ze naar Porana te brengen. Wij wilde daar ook heen en dat was mogelijk, scheelde hun weer in de prijs en ons reistijd. We konden ook gelijk mee in de boot op zoek naar krokodillen, Aligators en meer. Het was een leuke boottrip en ben niet opgegeten of iets kwijt, ze lagen erg voor dood. De volgende ochtend om 08.00 uur in de auto voor een rit van 4,5 uur. Aangekomen in de plaats op zoek naar een bus naar Asuncion in Paraguay en dat was niet zo moeilijk. De bus was om te huilen en de rit duurde 6 uur. Bij de grensovergang ren je uit de bus voor stempel Argentinië i.v.m. de rugzakken ga je niet te gelijk dus na mij Patricia stempel halen. Bij Paraguay ging het iets anders, de buschauffeur kon niet op ons wachten en moesten de rugzakken er alsnog uit. Na mijn stempel Patty een stempel en rennen naar de inmiddel gearriveerde andere bus. Daarna moet je weer een andere bus nemen om je naar de hoofdstad te brengen en dat duurde dus nogeens die 6 uur waar ik het over had. Wij voelen ons hier niet thuis en gaan dus morgen weer retour naar Argentinië. We zijn door al dat gereis wel moe en dus blijven we twee nachten.
Wat de foto´s betreft moet het geen probleem zijn mij iets te schenken heb jullie hun antwoord door gestuurd. Weet niet wanneer ik weer tijd heb, want zoals jullie merken ben ik erg onderweg of in de rimboe.
Dikke kus Agnes
ps: foto´s komen misschien later.
19 April 2007 - 21:11
Ans:
Dat kun je wel zeggen dat je behoorlijk reist zo zit je hier dan weer daar het is bijna niet bij te houden.
Je hebt gelijk dat je even 2 dagen rust neemt en dan weer verder gaat.
Ik durf te wedden dat je zo ie zo meer foto ruimte gaat krijgen dus knal ze er dan maar weer op ik ben namelijk en waarschijnlijk vele met mij..... benieuwd wat je nu weer voor mooie plaatjes hebt geschoten:p :)
tot gauw -
20 April 2007 - 06:29
Arjan:
Jeetje Agnes, wat maak jij een ontzettend mooie reis(heb net weer even door je foto`s gebladerd). Dit wil ik ook!!!! Groeten en nog veel plezier Arjan -
20 April 2007 - 06:31
Arjan:
Nog even wat smilies;):):):):):) -
20 April 2007 - 17:27
Jan Brantjes:
Je heb weer mooie foto's geschoten soms niet te geloven. Gelukkig gaat alles goed en lijkt het erg makkelijk om zo'n reis te maken, al zal dit niet altijd zo zijn. Maar ik hoop dat wat je nog wil doen ook zo mooi of mooier is. Veel geluk op je pad toegewenst. groetjes jan -
21 April 2007 - 17:44
Claudia:
Alvast weltrusten voor als je weer gaat slapen. Alvst eet smakelijk voor als je gaat eten. En last but not least goede reis als je weer eens met de bus moet.
Knuffels van mij in April.