Morgen is de dag
Blijf op de hoogte en volg Agnes & Rob
23 Februari 2007 | Argentinië, Ushuaia
De reis naar Ushuaia is goed verlopen en wat zijn er toch een mooie bergen op de wereld. Heb naast een jongen (Patrick) van 20 jaar uit Duitsland gezeten en dat was wel gezellig. Bij de aankomst met z`n tweeën naar de office de Tourisme gegaan en daar stond een meisje (Lisa) van 20 jaar uit Zweden. Zij vroeg of we ook een hostel zochten en uiteraard deden we dat. Patrick riep wel de goedkoopste graag. Nou dat was het dus niet kost 30 peso`s (dat is € 7,50) en is dus niet zo goedkoop. Wij er heen en geboekt en wat denken jullie weer veel Israeliërs. Deze waren best vriendelijk vergeleken bij de andere groepen en waren `s nachts tenminste stil. Ik ben daarna samen met Lisa de stad een beetje gaan verkennen en kan je vertellen dat het hier voor Argentijnse begrippen duur eten is. We zochten dus een restaurantje waar het bier te betalen was. Vannacht voor mijn doen goed geslapen in een hok vol met mensen. Vanmorgen gedouched en gekeken of het inclusief ontbijt was, dat was het dus niet. De deur uit gegaan en gelukkig was er op de hoek een broodjes zaak. Daar lekkere zoete broodjes gehaald en weer teruggelopen naar hostel. Inmiddels was Lisa ook uit bed en zijn we samen de stad gaan verkennen. Voor haar gekeken voor de terugreis naar Bariloche en dat is dus niet simpel en voor mij gekeken wat morgen te doen voor de bootreis. Morgen moet ik mijn rugzak naar het kantoor brengen en zorgen zij dat het aan boord komt. Zelf moet ik me om 17.00 uur melden en kan dus nog een beetje rondlopen in de stad. Vanmiddag om 17.30 hebben we een citytour gedaan met een dubbeldekker en was geinig om te doen. Je moet er niet teveel van verwachten. Daarna naar het hostel en toen op naar internetcafé met skype. Mijn moeder is jarig, dus is het wel leuk als ik even bel. Het tweede internetcafé had skype dus het bellen is gelukt. Vanavond gaan de jongelui uiteraard stappen en waarschijnlijk ga ik even mee, maar maak het niet te laat. Morgen om 10.00 uur uitchecken en mijn rugzak naar het kantoor van de boot brengen. Kon het niet laten en heb een Tshirt gekocht van het einde van de wereld, hoop dat ik het in de rugzak krijg. Als het niet past moet ik morgen alvast maar veel kleren aantrekken. Het zal wel koud zijn als ik op de boot buiten op dek sta te fotograferen voor jullie en mezelf. Zo weer genoeg onzin voor vandaag, nog even de foto`s en dan eten en stappen(??).
Dikke kus Agnes
ps: ben dus vijf dagen niet online waarschijnlijk, tenzij aan boord internet is.
24 Februari 2007 - 00:08
Dorien:
Nou die dubbeldekker is het helemaal, het vaasje met bloemen maakt het geheel helemaal af!
Het ziet er allemaal prachtig uit, en geniet van je boottocht.
Wij verwachten natuurlijk heeeeeeeel veel foto's. -
24 Februari 2007 - 14:34
Tini:
Nou zusje wat een belevenissen weer. Heel veel plezier en kleed je maar dik aan voor de bootreis. Kus van je zus. -
24 Februari 2007 - 17:24
Claudia:
Nog gefeliciteerd met je mams. Dat bloemetje doet het helemaal. Dat t-shirt mag je best naar mij opsturen, dan draag ik het voor je. Knuffels van mij in February.