leef nog
Blijf op de hoogte en volg Agnes & Rob
14 Februari 2007 | Argentinië, El Calafate
De grote verhalen volgen nog, maar een computer was de laaste tijd een ramp. Ook onderneem ik veel op het moment en kom dus tijd te kort. Ga nu naar de Glacier Perito Moreno en ben morgen ook de hele dag op hort. Probeer vanavond een verhaaltje te sturen, maar kan niets beloven.
Met mij gaat alles goed en trek nu met twee Hollanders op Eric en Elianne.
Ben jullie echt niet vergeten.
Dikke kus Agnes
14 Februari 2007 - 20:27
Brenda:
Geeft niks hoor !! Daar ben je toch daar voor, om te ondernemen en te beleven !
Als je je maar vermaakt, en zo te lezen gebeurd dat nu zeker. Veel plezier !
Brenda. -
14 Februari 2007 - 21:01
Erik:
he he, gelukkig weer een berichtje van je. ik maakte me al zorgen. geeft niets, blij dat het allemaal goed gaat met je. leuk dat je nu 2 hollanders hebt om mee te reizen, hoop dat ze niet te gierig zijn haha. groetjes en een dikke knuffel. Have fun -
15 Februari 2007 - 11:08
Lydia:
oma is er niet zo van gecharmeerd.... -
15 Februari 2007 - 12:16
Claudia:
He vakantieganger ben je er weer?! Goed dat je even een seintje achterlaat. maar je loopt toch niet in 8 sloten tegelijk! Voor de rest wachten we weer rustig je verhalen af. Als je een kostbaar moment voor ons vrij wilt maken!! Ha. er zijn nou eenmaal mensen die teren op je verhalen! maar dat wist je al. Wil je de groeten doen aan je nieuwe vakantiedeelgenoten(mooi scrabblewoord) en tot lees maar weer. knuffels van mij in February. -
15 Februari 2007 - 12:43
Papa Dick:
opa ook niet -
15 Februari 2007 - 13:21
Sonja:
Hoi Agnes, leuk twee Hollanders! Gezellig ben je niet helemaal alleen.
Logisch dat je niet altijd tijd hebt om te mailen als je dingen gaat ondernemen. Veel groetjes en veel plezier!