Agnesbroek
Blijf op de hoogte en volg Agnes & Rob
24 December 2006 | ,
Vandaag met Lydia naar de kerk geweest en was heel gezellig. Voor iedereen een kado en ik kreeg nog 3 kerstkaartjes aan het eind Lekkere hapjes met drankje.
Zelf ben ik niet gelovig, maar de mensen zijn erg lief, aardig en je bent altijd welkom niets opdringerigs doe wat je wil.
Ja dit is mijn laatste dag met Lydia, morgen breng ik haar met Anita naar het vliegveld. Zometeen gaan we nog lekker kokkerellen in de keuken voor onze kerstmaaltijd.
Ik heb Lydia een foto van mijn broek laten maken en ik laat daar ook op zien dat ik niet ondervoed ben.
Dikke kus van Agnes
24 December 2006 - 21:08
Brenda:
Leuke broek hoor Agnes !
En nee.....we zien het !
Hahahaha. -
24 December 2006 - 23:11
Dorien:
Ha, leuke broek, ondervoed ........ha, zien we niet hoor. Morgen ga ik aan de lijn... -
25 December 2006 - 12:29
Jaap En Renie:
Dag Agnes
We schrijven wel niet zoveel maar volgen je wel hoor!!
Een hele fijne kerst toegewenst, zal wel wat anders zijn dan hier.
Groetjes -
25 December 2006 - 20:56
Erik:
hey kanjer, leuke broek hoor, staat je goed. en wat een heerlijk weer zo te zien! hoop dat het nog goed met je gaat, stel me voor dat je Lydia wel zult missen. hele fijne dagen en ik zal aan je denken. groetjes en succes met het boeken van je busreis naar Argentinie. knuffel -
25 December 2006 - 22:07
Claudia:
Wat een pittig broekie. Wel erg besmettelijk van kleur. Een lief hondje. Leuk gezelschap op de foto. Maar heb je nu je kaartje al? Anders kunnen wij (je fans) niet zien hoe het in Argentie eruit ziet. Knuffels van Mij in December. -
26 December 2006 - 21:44
Rien Van Snek:
Staat je goed de "agnesbroek",veel plezier in Santiago met deze drukke dagen. Hoor wel van je wanneer je weer in Chili ben