Lees snel is het ja of toch nee!! - Reisverslag uit Punta Arenas, Chili van Agnes & Rob - WaarBenJij.nu Lees snel is het ja of toch nee!! - Reisverslag uit Punta Arenas, Chili van Agnes & Rob - WaarBenJij.nu

Lees snel is het ja of toch nee!!

Blijf op de hoogte en volg Agnes & Rob

20 Februari 2007 | Chili, Punta Arenas

Hola lieve mensen,

Vannacht heerijk geslapen wel 10 uur. Vanochtend ontbeten met twee mensen uit Engeland en twee uit Frankrijk lekker gekletst over reizen. Daarna naar het buro voor de boot en moest even wachten. Ze is gaan bellen en er is geen plek van Punta Arenas naar Ushuaia, helaas. De lieve schat heeft het andersom geprobeerd en JA er is één plekje vrij, nou meer heb ik niet nodig. Dus straks een bus boeken voor Ushuaia. De boot vertrekt zaterdag en kan ik dus nog even van de zuidelijkste stadgenieten. De trip duurt 5 dagen en 4 nachten kost wel USD 2175,00 (heb 5% korting gekregen), maar is wel all inclusive. Het is gewoon te gek, heb bij het buro uitgelegd dat het voor mij Nederlander een hele belangrijke trip is en dat heeft waarschijnlijk samen met julie duimen mij de ticket bezorgd. Ben als een kind zo blij en dat terwijl ik waarschijnlijk zoals de meeste er zeeziek van kan worden. Ga nu even wat geldzaken regelen voordat het erg rood word en nu zit ik lekker beschut te internetten.

Dikke kus Agnes

ps: bedankt voor de foto`s ga ze voor de boottrip zeker nodig hebben.

• 20 Februari 2007 - 18:17

Claudia:

Dus niet werken?! Ga heerlijk verder genieten. Veel water, zon en rustig weer als je aan het varen bent. Vergeet de vaarpillen niet! Knuffels van mij in February.

• 20 Februari 2007 - 18:31

Tini:

Wat fijn voor je dat het gelukt is met je bootreis. heel veel plezier en geniet er van. Kus van je zus.

• 20 Februari 2007 - 20:29

Ans:

SUPER het duimen heeft gewerkt en wat maakt het uit links om of rechts om het is gelukt GEWELDIG :) :) geniet er dan maar van veel kusjes van ons

• 21 Februari 2007 - 13:10

Renata:

geweldig, ben weer erg benieuwd naar de volgende foto reeks. De laatste week waren de foto's echt super. Veel plezier