de Irisch pub - Reisverslag uit Buenos Aires, Argentinië van Agnes & Rob - WaarBenJij.nu de Irisch pub - Reisverslag uit Buenos Aires, Argentinië van Agnes & Rob - WaarBenJij.nu

de Irisch pub

Blijf op de hoogte en volg Agnes & Rob

24 Maart 2007 | Argentinië, Buenos Aires

Hola lieve mensen,

Gisteren heb ik rondgelopen en veel moois onderweg gezien. Het heeft soms iets weg van Parijs en soms doet het je denken aan Italië. Mooie huizen en weer veel muur schilderingen.
´s Avonds ben ik naar een pub gegaan waar Patricia (die ik in Rosario had ontmoet) met een vriendin zou zijn. Daar aangekomen niets te vinden, heb een Iers biertje genomen en afwachten wat ging komen. Nog wat gesproken met een man uit Cordoba en later kwam er iemand uit Brazilië naast me zitten. Nou wat mannen betreft ze zijn overal hetzelfde. Nee ik wil niets, maar als je niet toehapt betaal je je biertje zelf en verlaten ze na een tijdje de bar. Om 01.00 uur naar mijn Hostel gewandeld en lag om ca. 02.00 uur in bed.
Van de zes dames lagen er al 3 te slapen toen ik arriveerde, terwijl ik dacht dat het nachtleven hier zo belangrijk was. Nou ik merk er niets van en om 01.00 uur is er al veel gesloten en is het leven minder ´s nachts dan ik had verwacht.
O ja er was een band in de pub, de Argentijnse U2.
De foto´s komen er echt aan, maar is hier niet mogelijk en moet dus toch nog een internetcafé opsnorren.

Dikke kus Agnes

• 24 Maart 2007 - 16:15

Claudia:

Vers van de pers een berichtje lezen. Datis ook wel lekker. Vreemd dat de mensen niet op komen dagen als je iets afspreekt. Heb je haar later nog gesproken? Maakt niet uit. En wat mannen betreft, laat maar waaien. Knuffels van mij in march. Oh ja wij gaan de zomertijd in denk je daar aan als je de volgende keer een mailtje tikt??(hihihi)

• 24 Maart 2007 - 19:12

Frankie:

Hola Agnes! Again, some lovely pictures of BA! You sure seem to have walked a lot!! You must´ve lost some kilos already!!!

Here it continues to be sunny, but a bit windy today. This afternoon Alberto and Don Remigio are going to take two rams to Quila Quina and bring back two sheep in exchange.
    This morning, Don Remigio killed a small sheep to put in the freezer for the winter.
    If you´re going to be some days more in BA, you could phone Nico! Right now he´s in Rosario -he went to see his girlfriend - but he´s returning on Monday. His phone # is 48254370.
    Quillén and Bagual have just come into Alberto´s office to send you a big lick!! I think they´re missing you, too!
    Un beso grande,
    Frankie