BBCen en de reis naar Bahia Blanca
Blijf op de hoogte en volg Agnes & Rob
18 Januari 2007 | Argentinië, Bahía Blanca
Dinsdagavond was er een Barbecue in het hostel wat geregeld werd door een groep jonge mannen. Wel moest je je eigen vlees even halen en drank. `s Middags met Patricia boodschappen gedaan toen we Pablo (sorrie noemde hem in het vorige verhaal Pedro) tegen kwamen in het internetcafé. Hij kwam ook gezellig naar de barbecue en zou ook nog het één en ander halen. Om ca. 21.00 uur werd de barbecue aangestoken en zou het feest beginnen. Uiteraard begint hier alles iets later, maar opzich hadden ze zich redelijk aan de tijd gehouden. Het was erg gezellig, maar dansen na het eten vinden ze wel een beetje raar. Wel ben ik met Pablo gaan dansen en dat was erg gezellig. Het is weer gebleken hoe betrouwbaar en goed wij Nederlanders zijn. Pablo (24 jaar) verkondigde aan mij dat hij homo is en ik reageerde daar totaal niet gechokeerd op en dat vond hij erg prettig, ach in Nederland kan alles denken de mensen. In landen zoals Argentinië zou het je vrienden kunnen kosten. We hebben nog veel gedanst en na een iets teveel wijn lekker gezoent. Toen is hij weggegaan en kwam er een jongeman van 21 jaar naar mij toe. Die na wat zoenen wel bij mij wilde slapen, heb hem netjes naar zijn kamer gebracht en ben in mijn eigen bed gestapt. Weet niet wat hij dacht, je ligt in een kamer met vreemde mensen. Oké heb me misschien niet zo gedragen als een vrouw van 39 jaar, maar wat kan ik er aan doen dat jonge mannen mij soms interesant vinden. Misschien komt het omdat ik gewoon wel lekker ga dansen en gek doe.
`s Nachts niet zo lekker geslapen heb ook de hele dag als een zombie rondgelopen. Een groep jongens waren aan het leren een shaggie te draaien en dat lukte ze echt niet. Ben naar ze toe gelopen of ik het mocht proberen. Wel na zoveel jaar niet meer te roken is het mij perfect gelukt en stonden ze met verbazing te kijken. Mocht hem zelf oproken en toen ik zei dat ik niet rookte vielen ze bijna van hun stoel. Voordat ik naar de bus moest heb ik nog met Patricia en Pablo een rondje gelopen. Om 18.00 uur met de taxi naar de busstation gegaan en op de bus gewacht. Om 18.35 uur ingestapt toen zat er een vrouw met twee kinderen op mijn stoel en die er naast. Zij hoopte waarschijnlijk dat de stoel vrij zou blijven, maar helaas moest zij met de twee kinderen 1 stoel delen. De reis verliep soepel werd weer veel gestopt en heb daarom verschillende mensen naast me gehad.
De volgende dag ben ik om 07.30 gearriveerd en naar de touristen office gelopen en gevraagd om een lijst met hotels. Geen zin in hostel, dus voor 4 dagen een goedkoop hotel gezocht. 1e Hotel zat vol en kosten 60 peso, weer een taxi voor mij gebeld en taxichauffeur gezegd dat ik een goed en goedkoop hotel zoek. Bij het hotel gevraagd of hij even wilde wachten. Nou zij hadden een plekje voor 45 peso, zonder ontbijt dicht bij de stad. Taxichauffeur bedankt met een fooitje en lekker in bed gaan liggen om een beetje te slapen, was nog steeds en beetje uitgeteld. Rondje gelopen gaat hier tussen de middag zelfs de internetcafé`s dicht. Wat koffie gedronken en weer naar hotel. Televisie aangedaan was er net een goede film begonnen. Na de film opgefrisd en zit nu lekker even te internetten, voor ik een restaurantje ga zoeken.
dikke kus Agnes
18 Januari 2007 - 21:48
Erik:
hoi feestbeest, je vermaakt je prima zo te zien en te lezen hoor. gedraag je wel een beetje voordat de nederlanders een slechte naam krijgen. blijf lekker dansen, geniet nooit met mate xx -
18 Januari 2007 - 22:48
Jacqueline:
Zeg wanneer kom je weer terug?
Je leven bestaat nu alleen uit dansen eten luieren lopen winkelen zoenen slapen dooie vogels hoteletje hier hoteletje daar busreis zus busreis zo. TIS WELUS GENOEG JAAAA! Kan er niet meer tegen snik snik enne ieke maar werke!!!
Geniet lekker, maarre wanneer?? Volgens mij hou je dit nog heeeeeel lang vol!!!dikke kus Jacq. -
18 Januari 2007 - 22:51
Ans:
Ha die Agnes zo te lezen gaat het je prima af met al die feestjes:). Al kost het je af en toe wat nachtrust maar ja daar heb je vakantie voor toch??
Veel plezier nog en tot schrijfs dikke knuffel en kus van ons uit het stormige nederland (windkracht 10) -
19 Januari 2007 - 19:40
Lydia:
Hoi Agnes. Waarschijnlijk was Pablo homo totdat ie jou zag....Zelf mag ie er ook wel wezen trouwens zeg, wat is ie knap!! Ik zie ook shirtjes die ik niet ken. Lekker aan het winkelen daar? Mis je.
Kus, LYd -
19 Januari 2007 - 21:08
Claudia:
Hoi partypoepert, net als de rest mis ik je ook.
Pablo is wouw. Misschien kan ik hem aan mijn vriend koppelen??? Neem hem mee als je terugkomt. Dat vlees was toch wel gekocht terwijl je aan mij dacht he?! Knuffels van Mij in Januari. Trouwens was die film eigenlijk nog wat?