weekend
Blijf op de hoogte en volg Agnes & Rob
30 Oktober 2006 | ,
Ben Zaterdag in Patronata wezen shoppen met Lydia, alles lekker goedkoop en hier waan je je pas echt aan de andere kant van de wereld.
Lydia woont in Nederland, Marken en is een leuke toffe meid.
Zaterdagavond hebben we Alex (19 jarige uit Bussum) en Dan (29 jarige uit Austin, Texas) uitgenodigd voor een borrel bij Lydia. Het was een soort afscheidsborrel, want Dan is zondag vertrokken naar Buenos Aires. Ben een beetje jaloers want ik wil ook graag naar Argentinië, maar ik moet nog even geduld hebben. Zondag heb ik met Lydia bij mijn thuis gestudeerd en om 17.00 uur vielen we bijna in slaap en is ze weer naar huis gegaan.
Iedereen bedankt voor de leuke reacties, vind ik erg tof.
Dikke kus en groetjes vanuit Zuid-Amerika,
Agnes
30 Oktober 2006 - 15:08
Jacques En Angelique:
heerlijk om te lezen dat je zo je plekje aan het vinden bent, we kunnen ook tussen de regels doorlezen dat het goed met je gaat, veel plezier en de groetjes aan iedereen. -
30 Oktober 2006 - 16:03
Claudia:
Fijn dat je zoveel schik hebt! Veel mensen delen denk ik mijn mening! En je foto's, tja dat werd tijd he??!! Hahaha we moeten je toch een beetje in de gaten kunnen houden? kus. -
30 Oktober 2006 - 17:25
Luc En Sas:
Hoi Agnes de laptop werkt weer en ik heb dus net kwartiertje uitgetrokken om al jouw belevenissen te lezen en te bekijken. Ik heb dus net gezien dat je jarig geweest ben dus alsnog als laatste waarschijnlijk van harte gefeliciteerd van de Weverstraat.
Hoelang moet je nog spaanse les volgen voordat je losgelaten wordt het is niet echt makkelijk geloof ik maar wel makkelijk als je het een beetje onder de knie krijgt in dat deel van de wereld kan je dan toch maar mooi een fles wijn bestellen (ik kom niet verder als een biertje).
Nu Agnes ik ben ook niet zo'n schrijver dus laat het hier bij veel plezier en hou je haaks.
LSNC -
30 Oktober 2006 - 20:50
Hans, Els En Kids:
Hoi Agnes, blij dat je het naar je zin hebt. Je mag van Els niet zomaar met 2 vreemde mannen op stap. Maar ja, jou zuipen ze dus niet onder tafel.
Hoe lang heb je nu nog Spaanse les? en weet je al wat voor werk je gaat doen? Toch wel veel Nederlanders daar.
Groetjes.