De reis naar La Paloma - Reisverslag uit La Paloma, Uruguay van Agnes & Rob - WaarBenJij.nu De reis naar La Paloma - Reisverslag uit La Paloma, Uruguay van Agnes & Rob - WaarBenJij.nu

De reis naar La Paloma

Blijf op de hoogte en volg Agnes & Rob

01 April 2007 | Uruguay, La Paloma

Hola lieve mensen,

Een directe rit was dus niet mogelijk en ben ik dus via Montevideo gegaan. Deze stad wilde ik niet aandoen omdat ik het nooit 100% naar mijn zin heb in een grote stad. Toen we er met de bus door heen reden vond ik het er ook zeker niet aantrekkelijk uitzien. Blij dat ik dus na 4 uur wachten in de bus kon stappen om door te reizen. We kwamen bijna een uur eerder aan en toen ik naar buiten keek was het ongezellig donker.Een aardige (knappe) man vroeg waar ik heen moest en mocht met hem de taxi delen, zodat ik niet langer alleen in het donker op een taxi moest wachten (werd er verlegen van). Aangekomen bij het hotel ingecheckt en slaap voor omgerekend nog geen 10 euro per nacht met ontbijt van 08.00 uur tot 12.00 uur in een hotel aan het strand. Nou probeer dat maar in Egmond aan Zee, succes. Heerlijk uitgeslapen en tot mijn grote verdriet mobieltje weg, deed het wel niet maar als telefoon, maar wel als wekker, agenda en rekenmachine. Eigenaar van dit hotel heeft voor me gebeld naar vorig hostel en moeten morgen terug bellen. Als hij daar is even bedenken hoe ik het ga oplossen. Vandaag een beetje rond gehobbeld en morgen misschien wel zandhappen met een boekje.

Dikke kus Agnes

Mensen bedankt voor de mailtjes en voor degene die nog niet hebben gereageerd ik wacht gespannen af.

• 01 April 2007 - 21:27

Ans:

Haai Agnes,
    Dat ziet er weer fabeltastisch uit daar en voor die prijs kun je er nog wel een paar nachtjes aan vast plakken toch?
    Of gaat de reis straks weer verder?
    Ik ben benieuwd. Hier is het heerlijk weer met ongeveer 18 - 19 graden, maandag wordt hier 20 graden voorspeld dus kunnen wij ook weer lekker genieten van het zonnetje hoewel er nog erg véél hout op het erf ligt. De mannen hakken elke dag weer een paar stammetjes dus als het hartje zomer is kan ik misschien wel lekker achter op het erf liggen bakken. hahahaha;)
    Veel plezier daar en geniet morgen maar even lekker op het strand met je boekje en een mate of een wijntje:)
    Dikke kus van ons