Ben goed aangekomen in BA - Reisverslag uit Buenos Aires, Argentinië van Agnes & Rob - WaarBenJij.nu Ben goed aangekomen in BA - Reisverslag uit Buenos Aires, Argentinië van Agnes & Rob - WaarBenJij.nu

Ben goed aangekomen in BA

Blijf op de hoogte en volg Agnes & Rob

23 Maart 2007 | Argentinië, Buenos Aires

Hola lieve mensen,

De reis is goed verlopen, maar heb niet veel geslapen. Werd steeds weer wakker van protest van mijn lichaamdelen. Aangekomen bij de busstation dacht ik even langs de toeristen office te gaan, maar die is om 13.00 uur gesloten. Toen in een taxi gesprongen en zei tegen hem naar een toeristen office te wilen die open is. Kwam midden in het centrum terecht, dus dat zag er goed uit. Van de dames in het toeristen office een lijst gekregen en ben gaan bellen. De eerste had wel een plekje voor 5 nachten, dus heb die maar genomen. Heb oordoppen gekocht en ben gaan slapen om 17.00 uur opgestaan en een douche genomen. Gemaild naar Patricia die ik had ontmoet in Rosario en ik kon haar na 22.00 uur bellen. We hebben samen wat gegeten en ik ben met haar mee naar huis gegaan. Klein appartementje, maar zag er wel gezellig uit. Om 03.00 uur weer richting mijn slaapplaats gegaan en daar waren ze het behang aan het afscheuren en de rest lag al te slapen. Ben om 10.30 uur opgestaan en een ontbijtje genomen en ga nu de toerist uithangen. Plak de foto´s er later aan vast.

Dikke kus Agnes

• 23 Maart 2007 - 17:05

Tini:

Hallo zusje, ik ben weer bij hoor. Ga
    jij maar lekker de toerist uithangen.
    Ik hoop dat ik binnenkort kan eten.
    M is R halen en zat dus in de file.
    Nou tot typs maar weer.Dikke kus van
    je zus.

• 23 Maart 2007 - 18:50

Frankie:

Hello Agnes! How did the trip go and how are things in BA? We are missing you a lot!! The bottles of wine last much more now and we´re afraid they might go bad!!! Ha!HA!HA
    Here all is well. Just now a Spanish couple came in for a few days.
    Look after yourself. And thank you for all the presents you gave us: the lovely ducks and all that wine!!
    Much love from both of us,
    Frankie