Reis is geboekt - Reisverslag uit , van Agnes & Rob - WaarBenJij.nu Reis is geboekt - Reisverslag uit , van Agnes & Rob - WaarBenJij.nu

Reis is geboekt

Blijf op de hoogte en volg Agnes & Rob

27 December 2006 | ,

Hallo Lieve mensen,

Maandag 25-12-2006 hebben Anita en ik Lydia om 11.00 uur naar het vliegveld gebracht. We zijn bij haar gebleven tot ze door de douane moest, was wel een beetje vreemd. Het is erg leeg en stil in huis, heb nog niets van Lydia gehoord, maar ben ervan overtuigd dat ze goed is aangekomen en is waarschijnlijk haar slaap aan het inhalen. Verder heb ik hier absoluut geen kerstgevoel gehad het is dan ook 30 graden en geen 5 of kouder. Het is ook veel langer licht, omdat het hier zomer is en dus geen leuke kerstlichtjes al vroeg in de avond. Vandaag heb ik mijn reis naar Argentinië geboekt en ik vertrek op 03-01-2007 om 10.00 uur naar Mendoza. Daar heb ik 4 uur om mezelf te vermaken, maar dat lukt wel kan ik nog een sandwich of fruit scoren en de benen strekken. Je mag dit namelijk niet meenemen over de grens en met Lydia durfde ik het wel aan en is het ook goed gegaan. Daarna ga ik om 22.00 uur naar Còrdoba en kom om 07.00 uur ´s morgens aan en kan ik rustig naar een adresje zoeken. Verder heb ik een agenda gekocht en hoop niet een verjaardag te vergeten. Laten we afspreken dat als je niets van me hoort de kans heel groot is ik toch iets op je heb gedronken en aan je heb gedacht. Verder ga ik hier niet zoveel meer doen. Oud en nieuw breng ik door met Anita en wat vrienden van haar. Het zijn of muzikanten of kunstenaars lijkt me erg gezellig. Wens jullie opnieuw een heel fijn uiteinde en voorzichtig met vuurwerk.

Dikke kus van Agnes

ps: misschien horen jullie nog wat van mij dit jaar.

• 27 December 2006 - 22:31

Papa:

fijn dat de reis geboekt is,nu nog even het jaar afsluiten zal wel lukken met de muzikanten er bij. Knuffels.

• 28 December 2006 - 07:34

Erik:

Agnes, ik heb met de kerst een borrel op jou genomen hoor, en ga dat met oud en nieuw ook zeker doen. hoop dat je een heel leuk uiteinde hebt met die, volgens mij, interessante vrienden van Anita. Alvast een fijne reis naar Cordoba en doe voorzichtig.

• 28 December 2006 - 13:34

Tini:

Eindelijk heb ik weer eens naar je belevenissen gekeken. Hierbij wens ik je alvast een goed uiteinde en een spannend begin.Dikke kus van je zus.

• 29 December 2006 - 11:51

Wendy:

Hoi Agnes, ik zie dat het nog steeds goed met je gaat. Alvast een heel goed uiteinde.
    Liefs wendy

• 29 December 2006 - 12:30

Claudia:

Het "kaartje" is er eindelijk! Op naar volgend jaar. Het is nu bijna weer een jaar geleden, dat je een voornemen had en dat is uitgekomen. Mooi! Zal nog aan je denken bij de jaarwisseling! Tenzij ik en de rest je nog eerder "spreken". Knuffels van Mij in December.

• 31 December 2006 - 12:02

Kees Van Pernis:

Hey Agnes, nog op de valreep een 2006 berichtje, Ik heb (toen ik op de Antillen werkzaam was) ook een zomerse kerst meegemaakt en dit is voor het kerstgevoel niet echt aantrekkelijk, ik wens je voor 2007 een gelukkig/ gezond jaar.
    en ook volgend jaar zullen we je blijvgen volgen,

groetjes

• 01 Januari 2007 - 14:29

Charlotte:

DE allerbeste wensennamens ons allen!!Kusjes!!