De reis en verblijf Perito Moreno
Blijf op de hoogte en volg Agnes & Rob
16 Februari 2007 | Argentinië, Perito Moreno
Hier weer een berichtje van mij. Moet wel even in mijn geheugen graven. Op 8 februari ´s avonds om 22.30 uur aangekomen en naar de camping municipal gelopen voor een houten tent met bed. Het verhaal over Martin hou ik kort, wat een zeikerds zijn er op de wereld. Vrijdag op verkenning uitgegaan wat de volgende rit zou worden. Ik was er al achter dat ik niet verder met hem wilde reizen, dus hoopte ik dat hij een andere richting in zou gaan. Zaterdag ben ik alleen met een busje meegegaan naar de grot met de handen. Het was met een groepje van 6 personen en de chauffeur/wandelgids. Het is een hele leuke dag geweest en ik was blij dat Martin niet mee wilde (ja het kost nauw eenmaal geld). Het was een gevaarlijke, maar hele mooie wandeling van twee km naar de grot. Het schijnt dat er in Europa ook zo´n grot is die nog ouder is als deze. Vertel er verder niet veel over, jullie zien de foto´s wel en ik heb nog meer verhaaltjes te doen.
Zondag werden we meegevraagd door mensen van Argentinië die een mooie mercedes bus hebben. We zijn naar het meer Buenos Aires geweest en daar vandaan naar Los Antiguos tegen de Chileense grens aan. De bergen die op de foto´s staan zijn dan ook in Chili. Ook dit was een leuke dag en de man van de bus regelde dat ik mijn bus ticket voor maandag telefonisch kon bestellen. Ja op maandag ging mijn reis weer verder alleen. Martin wilde koken, maar niet alleen. Ben snel gaan douchen, ik doe het in 10 minuten en hij is een uur bezig. Denk dan ook dat het een homo is en hij weet het zelf nog niet. Jullie mogen de foto beoordelen. We gingen pas om 00.15 uur eten en mijn wekker ging al om 7 uur heb hem nog verteld dat het goed is dat onze wegen scheiden. Ik was hem denk ik anders echt aan gaan vallen en van nature ben ik niet zo geweldadig, maar je moet niet het bloed onder mijn nagels vandaan halen en daar was hij druk mee bezig.
De ochtend verliep goed, ik was op tijd klaar met inpakken. Riep tegen Martin dat ik over 5 minuten zou vertrekken en wat denken jullie.......... Hij was gewoon te beroerd om zijn bed uit te komen, de LUL.
Zo de rest in een ander verhaaltje.
Dikke kus Agnes
17 Februari 2007 - 07:21
Jacqueline:
Tja duidelijk..........homo! -
19 Februari 2007 - 20:41
Charlotte:
Wauw het was weer zeer de moeite waard die prenten!! En wat Martin betreft ik heb geen idee??!! xxx -
08 Maart 2007 - 12:00
Marion:
Wat een figuurzager zeg die Martin, blij te lezen dat je nog steeds dezelfde opmerkingen kan plaatsen hoe je over iemand denkt ha,ha)