De boot ja/nee???
Blijf op de hoogte en volg Agnes & Rob
19 Februari 2007 | Chili, Punta Arenas
Ik ben om 10.00 uur vertrokken met de bus naar Punta Arenas en het hostel leek wel uitestorven. De aankomst was 13.00 uur en de weg was goed. Toen ik hier 12 jaar geleden was was één kant goed en de andere kant stenen, nu allebei de kanten goed. Bij aankomst kwamen drie dames op me af of ik al een slaapplaats had. Wel zei ik nee en ik wil een kamer voor mezelf, één viel er toen af. De volgende twee boden bijna hetzelfde voor de zelfde prijs. Het ene meisje/vrouw kwam vriendelijker over alleen was zij meer buiten het centrum, toch met haar meegegaan. Onderweg kreeg ik al te horen te kunnen kiezen uit kamer met eigen badkamer of zonder. Het scheelde mij de helft dus douch ik wel samen met andere, geen probleem als ik maar mijn eigen kamer heb. Het volgende probleem heb ik namelijk, wordt echt wakker van alle geluiden en ben dan ook een beetje opgebrand. Bij aankomst eerst wat gegeten en toen twee uur lekker geslapen. Toen de stad in op jacht naar toeristen office. Zij stuurde mij door naar Comapa Turismo, uitgelegd aan hun dat het erg belangrijk voor mij is. Nauw alles is volgeboekt en is voor mij gaan bellen, ik sta boven aan de lijst zegt ze voor als er iemand uitvalt. Morgen rond middaguur retour komen bij haar. Ik hou mijn vingers gekruist, maar de ervaring in Chili is dat ze je blij kunnen maken met een dooie mus. Ik blijf hopen, maar als ik eerlijk ben heb ik er niet veel vertrouwen in, hoop dat ze me verrassen. Als ik ga vertrek ik zaterdag, heb er veel zin in, dus houden jullie je vingers ook gekruist voor mij. Hou jullie op de hoogte.
Dikke kus Agnes
19 Februari 2007 - 22:45
Brenda:
Ik zal je voor je duimen.
Enne.........nu snap ik waarom je die voettocht door de bergen vsn 3 dagen niet wilde doen. Zou je inderdaad je rug gaan kosten ! -
20 Februari 2007 - 09:45
Ans:
Hola Agnes Wij zullen zeker voor je duimen zodat je met die boot mee kan, Wat een mooie foto's waren dat weer. Heb je nog genoeg foto ruimte voor je boek want anders doen we dr nog ff wat meer ruimte bij hoor (tenslotte genieten wij er ook van, van al dat moois en jij kan het daarna nog lekker lang bekijken
Dikke Kus van ons en een super DUIM -
20 Februari 2007 - 11:23
Ronald T:
Ha Agnes,
Groeten uit Nijmegen en complimenten voor je super mooie dagboek van de reis waar je mee bezig bent.
Ronald,Natascha & Roan -
20 Februari 2007 - 16:21
Johan&Corry :
Hoi Agnes. Wat een waanzinnige mooie reis heb jij achter de rug zeg, wij willen wel met je ruilen.En we hebben foto's voor je besteld kun je weer lekker schieten en plaatsen zo dat wij weer een beetje jaloers worden.
Groet Johan&Corry