Vandaag gaat de reis weer door!! - Reisverslag uit San Martín de los Andes, Argentinië van Agnes & Rob - WaarBenJij.nu Vandaag gaat de reis weer door!! - Reisverslag uit San Martín de los Andes, Argentinië van Agnes & Rob - WaarBenJij.nu

Vandaag gaat de reis weer door!!

Blijf op de hoogte en volg Agnes & Rob

21 Maart 2007 | Argentinië, San Martín de los Andes

Hola lieve mensen,

Gisteren busticket gekocht en vertrek vandaag om 17.30 uur naar Buenos Aires. De aankomst zal morgen rond het middaguur zijn, dus een lange rit. Heb de luxe bus genomen en hoop dat ik vanavond dan ook lekker kan slapen. Gisteren ook nog even een prikje gehaald voor hepathitus B. Je moet hiervoor 3 prikken halen wil het voor 100% functioneren. De laatste moet een half jaar tot maximaal een jaar zitten. Ik dacht dat doe ik wel in Buenos Aires, maar Frankie zij nee laten we dat hier regelen en zodoende heeft het gisteren plaats gevonden.
Verder is Alberto al een paar dagen de tuin aan het maaien en komt iemand van de plaatselijke bevolking, een opa met kleinzoon, het hooi ophalen met een ouderwetse ossekar. Uiteraard laten de ossen het één en ander aan ontlasting achter en denken de honden dat is lekker om in te rollebollen. Dus Baqual (zoonlief) komt op me afrennen en uiteraard geef ik hem een aai. Gatverdamme shit, ja werkelijk hij heeft lekker in de shit gelegen. Heb hem dan ook vanaf dat moment op afstand gehouden en Frankie gewaarschuwd hem niet te knuffelen.
Zo ik hoop op een relaxte, maar toch leuke trip met een goede film. Waar ik in Buenos Aires slaap is nog niet bekend, heb het weer geprobeerd van te voren t boeken. En zo als elke keer al ik dat doe is het volgeboekt en ga het dus gewoon ter plaatse bekijken.

Dikke kus Agnes

• 21 Maart 2007 - 15:37

Jacqueline:

Nou goede reis. Lekker slapen in de bus.
    Morgen in Buenos Aires, ben benieuwd naar de stad.
    Hoor je weer. Groetjes Jacq

• 21 Maart 2007 - 16:17

Ans:

Met al die lege flessen zul je best wel knorren in die bus, ik zou wel een bakkie meenemen voor het geval dat het mis gaat hahahahaha. ;) Goede reis en tot leesss.

• 21 Maart 2007 - 17:30

Charlotte:

We hebben weer genoten van je verslag en foto's,goeie reis naar B.A. Liefs uit Maarheeze
    xxxxx (van elk een zoen)

• 21 Maart 2007 - 19:30

Claudia:

Hier ben ik weer. lang niet gesproken....Hihihi. Gaarne wat lieve foto's voor mijn dekstop. Een poesie of zo. Please. Staat wel stoer. Ook een pleziere reis gewenst en plassen van te voren, want je weet maar nooit wanneer je weer mag. Ben ook nieuwsgierig naar B.A. Knuffels van mij in March.