werken
Blijf op de hoogte en volg Agnes & Rob
22 November 2006 | ,
Dinsdag hebben we weer de bedden gedaan, dekens uitgeklopt. Dat vinden ze wel een beetje raar, want er bleven mensen maar naar ons staren. De vloer werd al gedweild en toen zijn we gaan helpen met eten geven. Deze mensen maken misschien ook veel geluid, maar dat kan ik veel meer accepteren dan schreewende kinderen.
Woensdag waren er problemen bij de metro, dus waren we een beetje laat. Ach er is niemand die dat merkt. Wel vonden we dat het leek alsof ze allemaal laat waren en een beetje achter op schema liepen. Weer bedden gedaan en geholpen met eten geven. Het is erg dankbaar werk. Lydia en ik zijn tot de conclusie gekomen dat het hier verbeteren moet. Lydia heeft met Carolina gesproken of we foto´s mogen maken om aan Nederland te laten zien hoe erg het is en wij misschien iets voor hun kunnen betekenen in de toekomst.
Lydia gaat 25 december naar Nederland en daarvoor willen we samen 3 weken reizen. Het zuiden is te ver Ushaia is bijna 3200 km en als je daar bent is de tijd te kort en Lydia moet op tijd in Santiago zijn. Wel starten we in Mendoza en daar vandaan waarschijnlijk naar de kust van Argentinië naar beneden tot aan het Lake district. In Mendoza gaan we naar de VVV om te kijken wat we precies gaan doen. De VVV van Chili kan ons niets over Argentinië vertellen. Of zoals Ana zegt ze willen het niet vertellen.
Ik hou jullie op de hoogte.
dikke kus van Agnes
22 November 2006 - 22:58
Ans En De Rest:
Ha die Agnes het is dus hard werken daar maar kennelijk leren ze er ook iets van als ze al aan het dweilen zijn wanneer jullie binnenkomen, wie weet beseffen ze dan dat reinheid erg belangrijk is.Ik denk wel dat ze de hulp die ze kunnen krijgen wel graag aannemen,een nobel streven. Wat lekker dat je nu toch nog een reismaatje erbij hebt dat zal best gezellig zijn.
Veel plezier met het voorbereiden van jullie trektocht en de groetjes ook aan Lydia. Vanuit hier heel veel groetjes en een knuffel
23 November 2006 - 20:46
Tini:
Ik had je al gesproken,maar heb dit later nog gelezen.Veel plezier en succes. Dikke kus van je zus.