Mijn 2e paasdag
Blijf op de hoogte en volg Agnes & Rob
09 April 2007 | Uruguay, Salto
Mijn 2e paasdag begon met hetzelfde ontbijt en het pakklaar maken van mijn spullen voor morgen. Daarna in de stad lekker gelunched en hier is dus geen 2e paasdag. De kinderen weer naar school en pa weer werken.
Sorrie dat ik geen foto`s heb van de therma is me door alle emotie door het hoofd geschoten. Misschien verleng ik dit bericht nog want de dag is nog niet voorbij.
Alvast een dikke kus van Agnes
Hier ben ik nog even. Heb verder niet veel gedaan, lekker in het zonnetje gezeten en wat te eten bij de supermarkt gehaald. Toen weer naar het huisje en lekker voor de buis gezeten. Dat het hier winter wordt is alleen maar te merken omdat het erg vroeg donker wordt, temperatuur is goed.
Net betaald en gevraagd of ze me willen wekken, omdat mijn mobiel is gestolen heb ik verdorrie geen wekker meer. Van de zon en jullie mailtjes voel ik me weer een stuk beter. Morgen kijken of het een beetje wil lukken.
Dikke kus Agnes
09 April 2007 - 21:16
Lydia:
Agnes. Soms gaat liefde echt door de maag. Ook bij vrouwen. Ziet er heerlijk uit. Mochten er mannen meelezen die dit met een kleine moeite in elkaar geflanst hebben; ik hou me aanbevolen!
Kus, LYD -
10 April 2007 - 05:21
Papa Dick:
Goede morgen Agnes,na zo'n lunch(voor anderen en dag-maaltijd)kan jouw dag niet meer stuk,overigens Lydia dit is niet flansen hoor maar een creatie bereiden.Verder Agnes mobieltje om je nek hangen is stelen moeilijker of die tand moet er als nog mee te maken hebben.
Maak er vandaag wat leuks van en wij horen elkaar,knuffels D. -
10 April 2007 - 07:34
Jacqueline:
Ziet er lekker uit.
Merk aan je berichten dat je het even moeilijk hebt.
Laat je niet klein krijgen he? Sta er boven. Even doorbijten en er komt wel iets leuks op je pad. Trouwens Pasen is altijd dagen van verveling!!?? Mijn Paasontbijt zag er niet zo lekker uit als de lunch van jou. Hier heb je dus al een pluspunt. Verder heb ik niet in een lekker bad gelegen van 39 graden. Ik begrijp dat je richting watervallen gaat? Ik ben benieuwd wat dat nu weer is. En ik moet zeggen ik krijg een aardig beeld van de landen waar jij in rondzwerft. Is echt leuk om te lezen! Dus tanden en mobiel en emotie aan de kant tis leuk je berichten te lezen.
Hou nog even vol ik heb nog lang niet genoeg van je reizen. Doei en doe voorzichtig kus Jacq. -
10 April 2007 - 11:14
Claudia:
Hai. Even geen opmerking. Heb nieuwe buren en die maken een herrie van hier tot Chili. Kan mij niet concentreren. Houd je haaks. Knuffels van mij in April, die doet wat hij wil. Het is frisjes. -
10 April 2007 - 16:40
Ronald (B) Nijmegen:
Dit is eigenlijk geen reactie want dit is de eerste keer dat ik kijk (schaam me diep). Ziet er allemaal goed uit is niks mis mee. Geen verveling zo te zien. Ga me nu vermaken met wat foto's en andere berichtjes van je zodat ik de volgende keer wat meer kan reageren. Groeten uit Nijmegen en tot ziens. -
18 April 2007 - 10:30
Marion:
Daar zou je toch zo een hap van willen nemen. wat is het? een tortilla of zo?