gehandicapten
Blijf op de hoogte en volg Agnes & Rob
17 November 2006 | ,
Donderdag ben ik samen met Lydia wezen kijken en hebben we een rondleiding gekregen bij de gehandicapten. Het was erg schokkend, 160 kinderen verbannen door hun ouders en erg gehandicapt. Het is er vies alle bedden staan naast elkaar en ziet er niet fris uit. Wel is er medische zorg en is er een school, waar ze het een en ander wordt geleerd. Maandag ga ik er samen met Lydia beginnen voor 4 dagen in de week en circa 4 uur per dag. Vandaag zijn we het bij de directie wezen melden en hij vroeg ons op de hoogte te houden hoe het gaat. Dan kan hij he misschien wat meer promoten bij andere mensen die vrijwilligers werk zoeken. Ik hou jullie uiteraard ook op de hoogte.
Verder zend ik jullie nog een aantal foto,s die jullie denk ik nog niet hebben ontvangen. Moet even kijken wat er op het toestel staat misschien is het er maar één.
Dikke kus en groetjes van mij
17 November 2006 - 20:34
Ma:
Agnes, met mij gaat alles goed. Ik weet dat je zondag 2x geprobeerd hebt om mij te bellen en dat dat niet gelukt is. Het is jammer maar daar kun jij ook niets aan doen. Donderdag weer geprobeerd? Ik hoop dat je het daar naar je zin hebt. Ik lees je berichtjes allemaal en bewaar ze in een map.
(Dit bericht is eerst op papier gezet door ma en verstuurd, vandaar geen directe reactie op jouw bericht).
Groetjes Ma. -
19 November 2006 - 12:46
Tini:
Leuk joh,dat je bij die gehandicapten gaat werken. Dat is heel dankbaar werk,maar wel erg zwaar.Kus van je zus. -
20 November 2006 - 10:31
Marion:
Hoi Agnes,
Ik word een beteje verdrietig als ik je berichtje lees. Is unicef hier niet actief?
Zulke omstandigheden zouden er anno 2006 toch niet meer mogen zijn. Schandalig is het. Ze mogen blij zijn met al die vrijwilligers anders was het helemaal een hel voor die kinderen.
Als ik dan naar die verwende krengetjes hier kijk. Alles hebben ze, en nog nergens tevreden mee.
Groet, Marion