balen
Blijf op de hoogte en volg Agnes & Rob
24 Oktober 2006 | ,
Ben vorige week woensdag wezen stappen en vrijdag was er een borrel op de school. Zaterdag wezen raften en dat is pas echt gaaf, ben netjes in de boot gebleven. Zondag wezen wandelen en in de oude stad was een of ander protest veel politie.
Mijn privé lessen gaan een stuk beter in één dag meer geleerd dan de eerste week. Ga nu iets eten, want heb zo weer les.
groetjes en dikke kus van Agnes
24 Oktober 2006 - 19:31
Sonja En Heidi:
Hoi Agnes eventjes tussendoor de groetjes van Heidi, zij mailt je nog wel. Gelukkig dat de spaanse Les nu goed gaat! Jammer van de foto's. Groetjes van ons Sonja en Heidi. -
24 Oktober 2006 - 20:15
Ronald T:
Ola Agnes,
Die prive lessen spaans krijg je zeker van een leuke chileense leraar met mooie ogen en een leuk accent.
Groetjes Ronald -
24 Oktober 2006 - 21:03
Ans En De Rest:
Hoi meis ik lees dat het goed gaat met je en dat je nu meer leert dan die week op school.:) Super straks moeten wij ook nog spaans gaan leren want dan ga je in het spaans schrijven. HAHAHAHAHAHA.Gaaf joh dat raften zou ik ook wel eens willen doen maar ben een beetje een schijterd, ik vind het al eng in een bootje.Nu nog de groetjes van ons en we kijken altijd uit naar de berichtjes van jou Doei Doei ;) -
25 Oktober 2006 - 07:06
Marion:
Buenos Dias!!
Ja, dat is een beetje balen van die foto's, maar ach als dat het ergste is. Maak je niet druk. Alles komt goed. Ik vind de verhalen alleen al erg leuk. Maar ja... jou kennende zal je blijven proberen om die foto's erop te krijgen. Wel een goede instelling natuurlijk. Nou ik ga maar weer eens aan de arbeid. Het is hier net 09.05 in de ochtend en heb net een lekkere koffie op.
groetjes en tot schrijfs
25 Oktober 2006 - 09:52
Claudia:
Logisch. Als je ons maar niet helemaal vergeet, want dat is niet logisch.
En ga zo door!!! -
25 Oktober 2006 - 13:21
Bart Jaspers:
hoi agnes
als je foto's op de site zetten bedoelt. Maak n account aan op www.photobucket.com
(best eenvoudig aanmelden zonder ellenlange vragenlijsten)
daar kun je je foto's heel makkelijk uploaden. daar kun je dan vanuit linken via kopieren/plakken op de site/forum of waar je t neer wilt zetten.
Doe ik sinds kort ook. Werkt prima!
groetjes bart jaspers
(en ons mam) -
26 Oktober 2006 - 17:52
Ans En De Rest:
Zie je wel de aanhouder wint:) Het is je toch gelukt al dan niet met hulp. Leuk om de omgeving daar eens te zien. Je hebt wel erg lekker weer daar hoewel we hier ook niet echt mogen klagen, vandaag gemiddeld 18 C eerst nog wat zon en later in de middag wat regen. Hasta la pasta en de groetjes van ons -
26 Oktober 2006 - 18:06
Daphne:
hallo lieverd:D
ben hardstikke blij dat het eindelijk is gelukt met de foto's:D
maar ik vindt het helemaal niet erg dat je niet vaak achter de computer wil zitten.
want hebt namelijk wel naar je zin daar (hoop ik) :D:D
ik wou ook nog eventjes zeggen dat ik ontzettend veel van je hou. en ik zal altijd aan je blijven denken!:D hvj en dikke knuf en kus van je kleine meisii(L)