paard rijden
Blijf op de hoogte en volg Agnes & Rob
11 November 2006 | ,
Het is nu vrijdagavond 20.00 uur en morgen ga ik paard rijden. Ja julie lezen het goed ik ga op een paard zitten.
Waarschijnlijk kan ik daarna twee dagen niet meer lopen, zal jullie op de hoogte houden. Verder gaat het wel weer beter met me heb 3 nachten bijna 10 uur geslapen, denk dat ik het nodig had. Verder ben ik nu wel verkouden, maar dat gaat wel weer over. Met kinderen werken wordt niets heb ik besloten, maandag wilden ze langs de gehandicapten om te kijken, maar dat heb ik verplaatst (in ruil voor stroopwafels uit Nederland) naar dinsdag. Lydia denkt dat dat wel wat voor mij is. Nou we zullen zien. Maandag wilde ik vrijhouden voor Piet Koole om hem voor al het lekkers wat hij mee gaat nemen rond te leiden in Santiago, wat voor mij steeds bekender gaat worden. Ik vind jullie respons op mijn verhaaltjes top, hier denken ze dat het op een gegeven moment ophoudt of in ieder geval steeds minder wordt. Nou ik VERTROUW op jullie, dat het niet gaat gebeuren. Jullie missen mij (toch) en ik mis jullie ook. Het zal de volgende keer over mijn paard rit zijn en gelukkig heb ik een wondergel (bedankt Wilfred), dus zal de pijn weer snel over zijn.
Heel veel liefs vanuit Santiago de Chile
Agnes
10 November 2006 - 23:16
Ans En De Rest:
Hola die Agnes natuurlijk missen wij je maar vergeten gaan we je zeker niet hoor:) Denk er aan dat je van paardrijden niet alleen pijn in je kont krijgt je gaat spierpijn voelen op plekken waarvan je niet eens wist dat daar ook nog spieren zitten. hahahahaha vraag maar aan mij ik kan het weten ik kon bijna 3 dagen moeilijk lopen . Ik wil je alleen maar waarschuwen hoor en niet bang maken want het is ontzettend leuk om te doen. Als daphne dit leest wil ze gelijk naar jou toe ze heeft net van middag weer gehobbeld. Nou ik ga weer lekker mijn bedje in en wens je heel veel plezier morgen. Tot Typs en lieve groetjes van ons
11 November 2006 - 07:29
Erik:
Hola Amazone,
Jij en paardrijden? wie heeft je zover gekregen? leuk hoor, ik hoop dat je niet teveel spierpijn overhoud van je rit, e.e.a. zal afhangen van de lengte en tijdsduur. als je dit leest heb je de rit al achter de rug en ik hoop dat het erg leuk, spannend en vooral ook mooi was. ben benieuwd naar je bevindingen. groetjes en succes dinsdag bij de rondleiding. -
11 November 2006 - 22:50
Dennis & Syl:
Hee Agnes! Ik lees dat je ups en downs hebt. Dat is wel logisch. Het is ook niet niX hoor, zo helemaal aan de andere kant van de aardbol. Wij vinden het wel stoer van je dat je deze stap genomen hebt. Je ziet nog eens iets van de wereld. En je 'hangt' niet bij de toeristen, dat is zeker! Wat is het plan? Blijf je daar lang in Chili? Of zie je wel wat er op je pad komt?
Dennis -
12 November 2006 - 12:45
Wilfred:
hola,
ben heel blij dat de gel werkt!Misschien moet je het paard ook insmeren...
veel plezier in Santiago
groetjes