Rustige dagen
Blijf op de hoogte en volg Agnes & Rob
13 Januari 2007 | Argentinië, Córdoba
Voor Jacqeline en Brenda, sorrie geen foto`s van de vogeltjes in het hard rock café. Als je uit gaat neem je meestal niet je fototoestel mee. Bij dat verhaal dan ook geen foto`s. Zou gisteren uitgaan, maar ben hier aan de bar blijven hangen en wilde vroeg naar bed, maar dat werd 05.00 uur. Ben om 12.00 uur wakker geworden en niet op gang te krijgen. Wat gegeten gedouched en de kamer een beetje opgeruimd. Het is hier nu 14.00 uur en buiten weer erg warm, dus dacht ik eerst maar even een uurtje internetten. Kreeg toen bij de balie te horen dat we morgen allemaal moeten verhuizen naar de andere locatie. Ze gaan dit pand schilderen en opknappen. Heb ik dan toch teveel betaald, nu ze dat plotseling gaan doen? Nee zonder gekheid het is de leukste tot nu toe, maar kan zeker wel een opknapbeurt gebruiken. Waarschijnlijk gaat het op zijn Zuid-Amerikaans en kunnen ze het over een jaar weer doen. Ik ga dinsdag of woensdag weer op doorreis en dan een stuk meer naar het zuiden. Wens iedereen een fijn weekend en tot schrijfs.
Dikke kus
Agnes
13 Januari 2007 - 18:48
Brenda:
En dan heb ik je vandaag nog wel ruimte voor 100 foto's gegeven !! En dan geen dooie vogels. Shit.
Nou ja, pech hebben. En nee, ik neem ook de camera niet mee als ik uit ga. Moet je de volgende keer wel doen hoor. Kun je geen foto's nemen met je telefoon. Is leuk voor die vogeltjes !! Hahahaha. -
14 Januari 2007 - 11:18
Jacqueline:
Get wat jammer leek meleuk om een hardrockend dood vogeltje te zien.Enne 5.00 uur is toch vroeg naar bed? Je kan zeggen wat je wil maar 5.00 is vroeg in de ochtend. Nou partyanimal het gaat wel lekker met je weer, zo te lezen. Geen dippers meer. Goed voor je. dikke kus jacq. -
15 Januari 2007 - 18:18
Claudia:
Dames laat die vogels toch vliegen! Agnes maak een paar mooie foto's van andere spannende dingen. Heb trouwens een rustig weekend gehad. Knuffels van mij in Januari. -
16 Januari 2007 - 12:36
Charlotte:
Fijn dat je lekker kunt stappen beetje ver anders wilde ik wel n avondje mee! xxxx -
16 Januari 2007 - 15:30
Papa Dick:
als de brandweer afstand doet van hun auto weet ik wel een liefhebber,jij toch ook?
kusjes