Wijziging in reis - Reisverslag uit La Paloma, Uruguay van Agnes & Rob - WaarBenJij.nu Wijziging in reis - Reisverslag uit La Paloma, Uruguay van Agnes & Rob - WaarBenJij.nu

Wijziging in reis

Blijf op de hoogte en volg Agnes & Rob

02 April 2007 | Uruguay, La Paloma

Hola lieve mensen,

Zit nu in een internetcafé die er moderner uitziet, maar slechter werkt dan dat oude ding van gisteren.
Zo vandaag begon met veel regen en donderslagen en daar werd ik niet vrolijker van. Gelukkig begint nu de zon een beetje de overhand te krijgen.
Ik vind de mensen in Uruguay aardig en heb besloten om nog een plaats aan te doen en Brazilië links te laten liggen. Morgen ga ik naar de busterminal en kijken hoe ik het beste in Salta kan komen en vandaaruit moet het mogelijk zijn om naar de watervallen te gaan. Vandaag was dus een luier dag en dat was niet de bedoeling. Nu ga ik stoppen want dit aparaat kan mij niet bijbenen.

Dikke kus Agnes

Bedankt voor de mailtjes, ga zo door. Dan trek ik het wel.

• 03 April 2007 - 07:05

Pappa Dick:

Toch wel heerlijk zo'n luierdag,geen idee of het papieren waren of de ouderwetsen van stof,volgens mij gebruik jij ze niet want je bent gek op wildplassen.Volgens de kaart moet je Brazilië rechts laten liggen anders moet je toch weer met een schip.Heel veel knuffels en tot in Salta.

• 03 April 2007 - 11:23

Charlotte:

Hopenlijk gaat de zon snel voor je schijnen want regen en donder word ik zelfs depri van!!! Doei doei xx

• 03 April 2007 - 12:23

Claudia:

He! Voor regenbuien kijken wij wel naar buiten! Dus volgende keer graag een zonnestraal door de mailsite! Wat ga je in Salta doen? En graag gedaan hoor die mail. Hihihi... Goed mooie strand foto's en nu wil ik wel weer eens een leuke pinguin, die laatste keer vond ik ze zo lief! Hij/Zij staat nog steeds op mijn desktop. Knuffels van mij in April.