Tussenstop - Reisverslag uit Comodoro Rivadavia, Argentinië van Agnes & Rob - WaarBenJij.nu Tussenstop - Reisverslag uit Comodoro Rivadavia, Argentinië van Agnes & Rob - WaarBenJij.nu

Tussenstop

Blijf op de hoogte en volg Agnes & Rob

08 Februari 2007 | Argentinië, Comodoro Rivadavia

Hoi Lieve mensen,

Busreis is goed verlopen, helaas geen film en ook geen eten, ja koekjes als ontbijt. Wat Martin betreft weet ik nog niet hoelang ik dit volhou, want is echt veel erger dan een Nederlander qua geld. Weet ook wel dat de mensen hier niet rijk zijn, maar maak dan ook geen reis naar het zuiden, want dat kost geld. Als je wil is veel mogelijk, maar realiseer je goed al dat gebel om te kijken wat goedkoper is kost ook geld en bellen vanuit een telefoonhok hier is vind ik niet goedkoop, helemaal niet als je veel belt.
Antwoord op de vraag van Erik nee het is geen Schot, maar een Argentijn uit Buenos Aires.
Wat betreft een foto van de spetter uit Israël volgende keer beter, Claudia.
En ja mensen ik ga kijken of het te regelen is met de boot als ik in Punta Arenas ben.
Volgende ronde doe ik de foto`s.

Dikke kus Agnes

ps: om 16.45 uur gaat de bus naar Perito Moreno

• 08 Februari 2007 - 16:19

Lydia:

Hee Agnes. Eén van je foto's van het vorige bericht deed me denken aan Villarica aan het meer. Wat hadden we het fijn. Gelukkig zie en beleef je nu ook allemaal mooie dingen. Ik wou dat ik er bij was. Geniet je ook een beetje voor mij?
    Kus, Lyd

• 08 Februari 2007 - 22:47

Ans:

Ha die Agnes zelfs Jaap vindt dat je er al veel kilometers op hebt zitten en is ook benieuwd naar je foto's. Ik zou zeker met de boot gaan ook dat maak je maar één keer in je leven mee en je bent er nu toch, ik ben erg benieuwd naar de omgeving daar;)

Groetjes uit een niet meer wit zaandam

• 09 Februari 2007 - 20:43

Tini:

Heeee zusje, ik heb je belevenissen weer eens doorgelezen.Als ik al die mooie plaatjes zie dan vind ik het wel eens jammer dat ik ze niet in het echt kan zien.Maar geniet jij er maar lekker van hoor. Dikke kus van je zus.

• 10 Februari 2007 - 15:26

Claudia:

Laat die gozer maar lekker waaien. Ga lekker je eigen ding doen en blijf vooral mooie foto's sturen. Knuffels van mij in February.

• 13 Februari 2007 - 14:42

Erik:

hier weer een hallo uit Zaandam. volgens mij zit je al lekker op de boot, we horen in ieder geval niets meer van je. Als dat zo is dan hoop ik dat je een behouden vaart hebt. Heb je de ouders van Cecilia nog opgezocht? (of was dat puerto natales?) groetjes en een dikke knuffel.

• 14 Februari 2007 - 16:52

Valentijn:

Ook al ben je even uit het zicht,toch krijg je wel dit kleine gedicht.
    Een reis op een cruiser is natuurlijk kicken,dat kunnen maar weinig mensen flikken.
    Maar jij kreeg het toch maar voor elkaar,
    al voelt de eerste wandeling aan boord wel wat raar.
    Laat je maar heerlijk aan boord verwennen.
    En kan je straks uitgerust verder het Zuiden verkennen.

Knuffels van je Valentijn.