Evita
Blijf op de hoogte en volg Agnes & Rob
28 Maart 2007 | Argentinië, Buenos Aires
Met de taxi naar Evita valt niet mee. De taxichauffeur was niet bekend in de wijk en vroeg het de politie. Die en een collega van de chauffeur wisten van niets, maar de straat kon zijn collega gelukkig wel. Ze is niet zo populair hier denk ik. Evita is misschien een wereld bekend fenomeen, maar voor veel Argentijnen een moeilijke tijd. Je werd afgeluisterd en zelf je beste vrienden kon je niet vertrouwen, dus was je (bijna) verplicht mee te lopen met de meute. Daar aangekomen gevraagd of ik mocht fotograferen en dat mocht niet. Nou je heet niet voor niets Agnes en als je de kans heb maak je een foto. Soms was het daar te druk voor en soms is geduld een schone zaak. Om 13.00 uur uitgekeken en een taxi genomen om een ticket te kopen voor de boottrip naar Uruguay. Ook deze chauffeur had wat moeite met het vinden van de juiste plek het zal wel aan mij liggen. Een ticket kopen gaat als volgt: eerst in de rij staan om hem te regelen, dan in de volgende rij om hem te krijgen en gelukkig ook om te betalen. Morgen mag ik om 13.00 uur in de rij staan om in te checken. Ze weten wel de mensen bezig te houden.
Toen samen met Simone pasta gemaakt en lekker opgesmuld. Daarna koffie gedronken die net zo duur was als in Ushuaia, foute koffie dus. Vanavond om 22.00 uur Patricia bellen voor nog een afspraak en dan naar bed.
Weet niet wanneer ik in Uruguay een internetcafe vind en dus weer schrijf. Bij voorbaat zeg ik maak je geen zorgen, loop niet in zeven sloten tegelijk.
Dikke kus Agnes
28 Maart 2007 - 13:48
Sonja:
Hoi die Agnes, wat een volhoudster ben je goed van de foto's gelijk heb je. Maar wat een gedoe om daar te komen, het is je gelukt! veel plezier nog en veel groetjes van Sonja -
28 Maart 2007 - 17:28
Ans:
Hoi Agnes wat kan jij toch sniekie zijn zeg maar het is je toch gelukt met die foto's knap hoor en vast ook wel spannend om zo illegaal bezig te zijn;) Veel plezier met je ferrytocht naar Uruguay, zal vast weer een mooie tocht worden. Wij wachten weer met smart op wat nieuws en zullen niet in 7 sloten tegelijk lopen wij weten gelukkig wel de weg hier hahahahaha
Groetjes uit het zonnige zaandam -
29 Maart 2007 - 14:42
Claudia:
Foei.Zo heb ik je niet opgevoed. Maar eerlijk is eerlijk het is een mooie foto. Voor de rest zie ik je wel weer verschijnen in Uruguay. Rustig aan.Knuffels van Mij in march.