overnachting in Puerto Montt
Blijf op de hoogte en volg Agnes & Rob
17 December 2006 | Chili, Villarrica
Gisteren zijn we om half 4 met de bus naar Puerto Montt gegaan om de bus naar Villarrica te nemen. Op de pont heb ik heerlijk in de wind gestaan. De bus zat volgeboekt en konden we de volgende dag pas om 9.00 uur. Wij weer naar ons hotelletje van de vorige keer en deze hadden nog plek. Gelukkig niet in de voorraadkast deze keer. Wij zijn lekker uit eten gegaan en raakte in gesprek met 3 mannen, één van de mannen zijn vrouw kwam hem halen en ze keek niet blij naar ons (jaloezie om niets). Na wat wijn zijn we met de andere twee gaan stappen en die deden later op de avond een beetje bezitterig en daar hou ik niet van. Ben lekker gaan dansen en het bleek dat ze dat niet gewend waren en alle mannen gingen uit hun dak. Soms denk ik wat een vreemd volkje eigenlijk, maar wel aardig en lief. Om ca. 4.30 uur gingen we naar bed en om half 8 ging de wekker voor een frisse douche en moesten we naar de bus. Om 14.00 uur zijn we aangekomen en hebben weer een kamer gevonden met een oma`tje en toestemming voor keuken gebruik. Gaan nu boodschappen doen.
Tot de volgende keer
Dikke kus van Agnes
17 December 2006 - 20:34
Claudia:
Gaat lekker zo! Mooie foto's en een zeer fris gezicht. Typ je wel weer eens. Mij in December.