De rit naar Puerto Madryn - Reisverslag uit Puerto Madryn, Argentinië van Agnes & Rob - WaarBenJij.nu De rit naar Puerto Madryn - Reisverslag uit Puerto Madryn, Argentinië van Agnes & Rob - WaarBenJij.nu

De rit naar Puerto Madryn

Blijf op de hoogte en volg Agnes & Rob

02 Maart 2007 | Argentinië, Puerto Madryn

Hola lieve mensen,

Gisteren vanuit Punta Arenas vertrokken naar Rio Gallegos. Begrijp van een ieder die ik over deze stad hoor, snel doorreizen. Om uur aangekomen en het lijkt Zaandam wel, denk als ik over jaar terug kom het een stuk mooier kan zijn. Je grijpt ze zijn erg aan het bouwen. Om 18.00 uur gaat er een bus naar Puerto Madryn, gelukkig is er een plekje. Wilde met visa betalen, maar die weigerde. Taxi gezocht en dat viel niet mee en op naar een bank. Ik word hier erg ongeduldig van en de vrouw voor mij had erg veel werk. Bij mij deed hij ook erg traag en ik riep tegen mezelf ben blij dat ik dit gat weer verlaat. 18.00 Uur was de bus er en konden we instappen, het was een rit van 18 uur dus erg vermoeiend. Hostel geregeld en morgen een dagtrip naar Peninsula Valdés. Hoop de Orka te zien, maar heb inmiddels begrepen dat die kans heel klein is. Zo inmiddels hebben jullie de foto`s, zal de gene voor dit verhaal even doen en dan ga ik kappen zit al bijn 3,5 uur te internetten. Succes met bezichtigen van de foto`f.

Dikke kus Agnes

• 02 Maart 2007 - 22:52

Brenda:

Ik ben blij dat ie het weer doet. Anders zouden we dit toch allemaal moeten missen.
    Ik ben weer helemaal bij Agnes. Jij reist harder dan ik kan lezen !! Hahaha.
    Veel plezier weer bij je volgende tocht.

• 03 Maart 2007 - 09:44

Claudia:

Brenda heeft gelijk! Je reist soms sneller dan we het lezen! Dat is alleen maar goed! Tot lees. Knuffels van mij in March.

• 05 Maart 2007 - 10:30

Jacqueline:

Ben weer terug van vakantie (oostenrijk) heb weer met veel plezier al je berichten gelezen. Ben wel een beetje het verhaal kwijt na zo'n week. Moet me er even in lezen. Maar ik begrijp dat boottrip wel geweldig is geweest. Wat is nu je volgende bestemming? En gaaf die foto van die roofvogel. Ik ben ook zo'n vogelaar gek op vogels. Nou laat even weten wat er nog op het programma staat. Ben benieuwd! Veel plezier. Gr. Jacq.