La Boca, de film en ticket Uruguay - Reisverslag uit Buenos Aires, Argentinië van Agnes & Rob - WaarBenJij.nu La Boca, de film en ticket Uruguay - Reisverslag uit Buenos Aires, Argentinië van Agnes & Rob - WaarBenJij.nu

La Boca, de film en ticket Uruguay

Blijf op de hoogte en volg Agnes & Rob

27 Maart 2007 | Argentinië, Buenos Aires

Hola lieve mensen,

Zondag overdag is het me niet gelukt om Patricia aan de lijn de krijgen. Ik dacht komop neem een taxi en ga naar La Boca. Zo gezegd zo gedaan. De taxichauffeur adviseerde me nog een andere plaats, maar dat was niet nodig. In La Boca was ook een markt en heb daar goed vermaakt. Toen met een taxi weer terug en Patricia gebeld, afgesproken om 20.00 uur bij mijn hostel. ´s Avonds lekker wat gegeten en redelijk op tijd in bed.
Maandag met Simone (uit Zwitserland) meegelopen naar de ambasade, maar daar was stroomstoring. Toen ben ik opzoek gegaan naar het boek, wat ik in Punta Arenas had opgekregen van iemand. Helaas niet gevonden. Toen wou ik mijn ticket boeken voor de ferrytocht naar Uruguay, maar had mijn paspoort niet mee. Vandaag dus opnieuw proberen.
Gisteravond met Simone en een andere jongen uit Zwitserland naar de film geweest. Babel, het was een drama, maar goed gefilmd en in elkaar gezet.
Zo nu naar museum van Evita en mijn trip voor morgen boeken.

Dikke kus Agnes

ps de foto´s komen weer iets later.

• 27 Maart 2007 - 15:13

Johan&Corry :

Hoi Agnes zo te lezen geen heimwee meer maar veel plezier en veel nieuwe vrienden gemaakt.
    Zie je wel de aanhouder wint en krijgt een mooie reis waar veel mensen alleen maar van dromen.
    Voor de rest nog veel plezier gewenst.

Groetjes uit zonnig Zaandam.
    Johan&Corry

• 27 Maart 2007 - 19:01

Claudia:

Wat een mensen! Ja ik loop er eentje achter, maar ik wilde het toch even kwijt. Nog even Don't cry for me Argentina gezongen??? Ik wel! Moet toch wat doen om even aan je te denken. Wat eet je nou eigenlijk? Gewoon vlees of zeer afwisselend? Of op de gok? we lezen het wel. Knuffels van mij in March.