Geluk, humor en oma`tjes
Blijf op de hoogte en volg Agnes & Rob
23 December 2006 | ,
Wij zijn lekker wezen stappen met de jongens en `s middags had ik al tegen Lydia gezegd op wie ik het gemund had. Ze gunde het me van harte. De avond is heerlijk verlopen, de heren waren iets te laat, maar oké. Een van de mannen had het op mij gemund, maar helaas voor hem had ik mijn keuze al gemaakt en dat verliep goed. Hij heeft het erg sportief opgevangen en dat sierde hem wel weer. Toen we `s morgens om half negen binnen kwamen keek oma niet blij. Wij hadden heel veel lol en daar gaat om en een paar complimentjes naar oma en ze is weer blij. De heren zijn de volgende dag vanuit Pucon weer richting Argentinië gegaan en hebben we ze helaas niet meer gezien. Hij heeft mijn e-mail adres en ik ben benieuwd. Verwacht niets, maar je weet maar nooit kan nog wel wat adresjes in Argentinië gebruiken, want van Maxima hoor ik ook maar niets. Verder zijn we nog naar de vulkaan Villarrica gegaan. Daar aangekomen bleek je de vulkaan vandaag niet meer te kunnen beklimmen, moesten we vroeger voor uit bed. De volgende dag werd ook niets, dus dan maar iets anders bij de vulkaan. De man regelde een taxi en een wandeltocht door een grot bij de vulkaan. De taxi chauffeur was een enge man die wel interesse in Lydia had, we hebben hem maar niet te veel aandacht gegeven. Bij de rondleiding in de grot was het erg donker en aangezien ik nachtblind ben heeft de gids me heel lief begeleid. Na de wandeltocht met de taxi weer snel terug, ook al hadden we nog wel wat willen wandelen, maar met zo`n chauffeur wil je gauw weer terug zodat je van hem af bent. ´s Avonds om 22.15 uur vertrok onze bus naar Santiago en de volgende dag om 07.45 uur kwamen we aan. Wij hebben weer heel veel plezier in de bus gehad, wat niet iedereen waarderen kon, helaas. Toen mijn voorganger zijn stoel helemaal naar beneden wilde doen kwam hij tegen mijn knieën aan en gaf ik een pijnkreet, hij ging weer snel omhoog niemand reageerde en ook geen excuus. Toen we later samen weer aan het lachen waren werd ons verzocht door het hulpje van de chauffeur stil te zijn en op mijn pijnkreet reageerde hij niet, raar volk hoor. We hebben een taxi gepakt en hebben ons naar het huis van Anita laten brengen, waar we ons verblijf in Santiago gaan door brengen. Ben gisteren lekker alleen in de stad gaan lopen op zoek naar een Agnesbroek. Aan het eind van de middag gevonden, maar helaas niet mijn maat. Gelukkig zeiden ze dat ze hem morgen in huis zullen hebben en heb ik hem dus net met Lydia opgehaald, jullie krijgen hem nog wel te zien. Gaan vanavond nog even lekker een borrel drinken en morgen kerst vieren. Ja een dag eerder dan jullie. Binnenkort moet ik achter mijn busrit naar Argentinië aan, want hier is de vakantie begonnen en ik wil begin januari wel vertrekken.
Zo, julie zijn weer lekker op de hoogte.
Fijne feestdagen en voorzichtig met vuurwerk.
Dikke kus van Agnes
23 December 2006 - 21:19
Jan, Dorien En Tycho:
Zo te lezen heb je lekker veel plezier! wij wensen jou en Lydia een hele leuke kerst toe. Met lekker eten en natuurlijk een heerlijke fles wijn. (of twee, drie) Nu maak je ons trouwens wel erg nieuwsgierig naar die Agnesbroek.
Liefs, van Jan, Dorien en Tycho -
23 December 2006 - 21:25
Lydia:
Dank je wel voor alles wat je met me gedeeld hebt en wat ik met jou heb mogen delen. Dank je wel voor je vriendschap. Een onvergetelijke ervaring, een enorm cadeau. Ik ga je heel erg missen.
Kus, Lyd. -
23 December 2006 - 22:21
Ans En De Rest:
Hoi lolbroek(en)
HELE FIJNE KERSTDAGEN EN ALVAST EEN VOORSPOEDIG NIEUWJAAR en Agnes ik hoop dat je tijd als Lydia weer huiswaarts gaat net zo gezellig en avontuurlijk zal verlopen.
Héél veel kerstgroetjes uit het koude Zaandam :) -
23 December 2006 - 23:16
Brenda:
Jij ook hele fijne kerstdagen meid.
Heel veel plezier !
Jos en Brenda. -
24 December 2006 - 06:44
Jacqueline:
Hele fijne dagen zo ver van huis. En we steken een vuurpijl voor je af met oud en nieuw. Dus in de lucht kijken he? Doei Rene en Jacqueline en kids. -
24 December 2006 - 13:05
Philine:
Hoi Agnes, zo te zien heb je een fantastische tijd! Geniet ervan, en alvast hele fijne feestdagen gewenst! Groetjes Philine -
24 December 2006 - 20:17
Wendy:
Hey Agnes. Ik hoorde van Ellen dat je gebeld had en hoorde dat je een lekkere argentijn aan de haak geslagen had. Doe je goed, haha. Ik hoop dat het goed met je gaat. Aan de foto's te zien wel. Fijne feestdagen. Er hangt trouwens een grote foto van jou in de kantine. Groetjes van Arthur, liefs wendy