Weer een dag vol spanning!
Blijf op de hoogte en volg Agnes & Rob
24 Februari 2012 | Argentinië, Cafayate
Verder wel goed geslapen en vanochtend ontbijt gehad... Agnes ging al wel wat beter gelukkig, dus wij in de Footprint gelezen over de Rio (rivier) Colorado en de watervallen daar. Het zou een lekker rustig ochtendje worden ... maar niet heus!!!
Aangekomen bij de plek (we mochten niet meer verder) werden we opgevangen door een soort gids die zei dat we de watervallen konden bekijken maar niet op onze slippertjes. Gelukkig hadden we allebei onze bergschoenen met sokken achterin de auto en trokken deze aan ... er was nog een Argentijnse jongen die meeging.
We begonnen met een gigantische klim op een blokken/rotswand en hadden al zo onze twijvels maar eenmaal boven hadden we een schitterend uitzicht en zijn doorgegaan.
Het werd dus een wandeling/klimpartij van 1,5 uur heen en 2 uur terug waarbij we onderweg zeker 20 keer door het water (stroomversnellingen) moesten en dan wel tot soms ver boven de knieen!! Het was toch wel heel zwaar en wij zijn van tevoren niet goed ingelicht, maar als je eenmaal bezig bent ga je ook niet zo snel weer even terug.
Bekijk de foto's en zie hoe lastig en soms ook best scarry deze trip was.
Wat hebben we er aan overgehouden?
Agnes: twee zere knieen en een gigantisch geschaafd scheenbeen (bot komt er nog net niet doorheen)
Rob: 1 zere knie en gigantisch last van zijn rug.
We hebben wel een schitterende tour gehad met heel veel moois, maar als we dit van tevoren hadden geweten waren we er niet aan begonnen.
Jullie snappen wel dat we de middag niet veel meer hebben ondernomen dan een beetje rondgelopen, gegeten en op bed gelegen.
Net avondeten naar binnen gewerkt maar bij Agnes zit het nog niet helemaal lekker dus snel weer naar de kamer.
Zo slapen... hoe dat gaat zien we wel, beide lichamen protesteren aan alle kanten.
Chiau vanuit Cafayate!
Geen wijnijsje voor Agnes helaas vanwege de buikloop :(
Kussen van Rob en Agnes
25 Februari 2012 - 01:18
Rien Van Snek:
Kijk dat bedoel ik maar aan deze kant maak je van alles mee leven is echt niet SAAI. Ga zo door -
25 Februari 2012 - 06:54
Ans:
Wat een beleving weer met wederom schitterende plaatjes. Het ziet er echt fantastisch uit, Rob niet zo overdrijven met de verwondingen van Agnes hoor (fijn is het niet maar bot zie ik zeker niet) gewoon kusje erop en over hahahahaha
Veel plezier nog de komende tijd
Dikke (K) -
25 Februari 2012 - 07:29
Ron En Anja:
Kijk dat bedoel ik nou, je moet er wat voor over hebben om een avonturier/ontdekkingsreiziger te zijn, je houd er altijd wat aan over. Inderdaad Ans kusje erop en verder gaan, kom op. De foto's liegen er niet om, wat een avontuur, geweldig. En Aggie rustig aan met je gezondheid want je moet nog 13 dagen. Rob sterkte met het ruggetje, jullie worden hoe dan ook een daggie ouder!!!!! Dikke knuffel van ons -
25 Februari 2012 - 10:43
Janny En Leo Korpel:
Hallo lieve Agnes en Rob,
Nu dat is me wat! Niet van gevaren ontbloot die klim en door het water waden. Wat een schitterende omgeving en plekjes. Leuk dat we een stukje in de auto konden meerijden. Wel een slecht stuk weg bij gezien het geluid in de auto! We hopen dat jullie weer gauw opknappen en niet te veel exotisch eten een paar dagen (wel biscuitjes en zuiver water). Nu succes maar weer en zodra het weer kan volop genieten.
Tot de volgende keer en groetjes van
Pa en Ma. -
Muzi:
He, flink wat kilo's kwijt? Die trip zag er erg Sonja proof uit! -
26 Februari 2012 - 10:50
Plakkie Worst:
Dat klimavontuur is heel herkenbaar voor ons. Jullie maken ook van alles mee. Agnes ben je alweer opgeknapt?
Schitterende foto's. Toch wel handig zo'n laptoppie denk ik.
Hier alles goed, het is ineens lente.
Moe een jaar ouder en bloemen waren mooi.
Groetjes en voorzichtig he, want we moeten nog naar stockholm.