Buenos Aires verkennen 2 - Reisverslag uit Buenos Aires, Argentinië van Agnes & Rob - WaarBenJij.nu Buenos Aires verkennen 2 - Reisverslag uit Buenos Aires, Argentinië van Agnes & Rob - WaarBenJij.nu

Buenos Aires verkennen 2

Blijf op de hoogte en volg Agnes & Rob

09 Februari 2012 | Argentinië, Buenos Aires

Stukken beter zo'n nacht zonder muggen.. alhoewel de bulten er wel nog zijn van de vorige nacht ;)

Wederom heerlijk ontbijtje met koffie, thee, cornflakes met melk, kleine argentijnse croisantjes, broodjes met boter, jam, marmelade en een zachte argentijnse kaas... en een yoghurtje... genoeg om de dag mee te beginnen.

Taxi gebeld vanuit de Posada om ons naar La Boca (wijk in Buenos Aires waar oa. Maradonna vandaan komt en gevoetbald heeft vooral vanaf kleins aan) te brengen. Het is een zeer gekleurde wijk en daarmee bedoelen we de kleuren van de huizen.. zie de foto's.
Lekker rondgelopen en wat soeveniers gekocht. Johan (van Bree) de riemen zijn binnen!!! Wat gedronken en na een 2 tal uren hebben we de taxi genomen naar de dichtstbijzijnde metro opstap. De metro is het snelst en goedkoopste vervoermiddel in BA.

Met de metro naar de wijk Recoleta naar de begraafplaats Cemeterio de la Recoleta, waar diverse belangrijke Historische Argentijnen liggen .. de bekendste is wel Evita Peron.
Onderweg naar deze begraafplaats allebei een heerlijke maaltijdsalade gegeten...

Na bezoek begraafplaats waren de voetjes moe en zijn we deze wederom met de metro naar huis gaan brengen.
Nu zitten we lekker even buiten op onze patio aan de Mate .. vanavond komt Patricia bij ons op bezoek (vriendin Agnes van een eerder bezoek (2006-2007) aan Argentinie) en zullen kijken wat we gaan doen.. beetje bijkletsen en misschien een hapje eten.

Jullie horen morgen hoe dit verhaal afgelopen is...

Reacties zijn van harte welkom en dan hebben we het over die personen die niet reageren :) :) :)
Het is simpel.. vul je emailadres in en een reactie en klik op verzenden.
We zijn benieuwd.

Temperatuur vandaag .. 33 graden veel zon, af en toe een wolkje.

Kusjes van Agnes en Rob

• 10 Februari 2012 - 09:43

Leo En Janny Korpel:

Lieve Agnes en Rob,
    We hebben de eerste foto's bekeken en de eerste verslagen gelezen.
    Het ziet er allemaal geweldig en kleurrijk uit. De temperatuur is uitstekend. Bij ons nog vriezend weer.
    De komende week dooi. Geen 11 steden-tocht (nog).
    We zien uit naar het verdere verloop
    van jullie reis, dus hartelijke groetjes
    en tot het volgende verslag!
    Liefs Ma en Pa Korpel.

• 10 Februari 2012 - 16:52

Ron En Anja:

Jongens wat hebben jullie het voor elkaar daar, maar er komt wel enorm veel eten in de verslagen voor, haha! Komt wel goed met al dat gewandel, gezellige marktjes, restaurantjes enzo. Wij hebben gisteren gespint met het 1ste van KFC(watjes) wel een volle les bij Saskia, ging prima, wij waren de enigste vrouwen. Tot later! xxx

• 10 Februari 2012 - 17:12

Hennie:

hoi Agnes en Rob,
    fijn dat jullie je vermaken en leuk dat je vriendin langs komt.
    Ik heb nu de eerste week zonder jouw erop ziten (PufPuf).
    Nou weet ik waarom ik niet op vrijdag wil werken, het alarm bleef een uur lang afgaan en moesten we naar buiten zodat het systeem gereset kon worden.(haha, Brrrrrr ) Verder wordt ik prima geholpen hoor dus maak je maar niet druk om mij ,veel plezier verder en ik kijk uit naar je volgende bericht. Groetjes doeiiiiiiiiiiiiiiii

• 11 Februari 2012 - 07:26

Johan&Corry:

Aller eerst bedankt al vast voor de riem.
    Inderdaad een mooie kleurrijke wijk.
    Leuke foto`s.
    Ga zo door en je kan Floortje ver vangen voor een reis programma als zij er mee stopt of ziek is.