Buenos Aires verkennen 1 - Reisverslag uit Buenos Aires, Argentinië van Agnes & Rob - WaarBenJij.nu Buenos Aires verkennen 1 - Reisverslag uit Buenos Aires, Argentinië van Agnes & Rob - WaarBenJij.nu

Buenos Aires verkennen 1

Blijf op de hoogte en volg Agnes & Rob

08 Februari 2012 | Argentinië, Buenos Aires

Hola Amigos y Amigas,

Gisteravond kregen we iets te vroeg honger en waren de restaurants nog gesloten (rond 8 uur). Na een lange wandeling uiteindelijk een restaurant gevonden. Eigenlijk waren we moe, dus die twee biertjes á 750 ml. sloegen best wel in. Tijdens de terug wandeling kregen we een verfrissende tropische bui en waren we dus snel weer nuchter en wakker.

Na een oorlog met de muggen (helaas verloren) toch nog goed geslapen en rond half 9 wakker. Na een heerlijk ontbijtje de metro gepakt naar Plaza de Mayo (bekend om zijn demonstraties). Beetje geshopt, Obelisk bekeken en om half 3 gelunched bij Filo (heerlijk Italiaans).

Daar vandaan naar de wijk San Telmo met de metro. Metro kaartje kost voor 1 rit € 0,45. Daarna naar Plaza Dorrego, een drukke touristenplek met veel handgemaakte sieraden en terrasjes. Wij hebben bij Starbuck een koude capucino met dulce de leche gedronken. Heerlijk verfrissend op wederom een zeer hete dag met max temperatuur van 36 graden. Toen op naar Mercado San Telmo (overdekte markt) en daar fruit en een thermoskan voor de mate (Argentijnse thee) gekocht.

Vandaar uit naar de metro gegaan en terug naar onze Posada. Onderweg nog empanada's (gevulde pasteitjes) gekocht voor het avondeten samen met het fruit.

Vanavond vroeg naar bed om de strijd aan te gaan met de muggen ;)

Tot morgen!!

Kus en knuf van Agnes en Rob

• 08 Februari 2012 - 22:51

Ans:

Hadden ze géén klamboe's op die markt dan slaap je toch iets beter hahahahaha.
    Leuk om jullie verhalen weer te lezen.
    Veel plezier en geniet ervan.

XXXXXX

• 09 Februari 2012 - 01:40

Rien Van Snek:

Ja hoor weer terug in je "2de vaderland"

• 10 Februari 2012 - 08:34

Hans En Els:

Gaat lekker en voorspoedig zie ik en een temperatuurverschil van 40graden moet wel even wennen zijn.
    Mooie foto's en al gewend aan de nieuwe tijdzone?
    Leuk om de verhalen te lezen, ik zal printjes aan je moeder laten lezen Agnes.
    Nog een dag Buenos Aires en dan de auto in? Goeie rit vast.