Cafayate via Quebrada de Cafayate - Reisverslag uit Cafayate, Argentinië van Agnes & Rob - WaarBenJij.nu Cafayate via Quebrada de Cafayate - Reisverslag uit Cafayate, Argentinië van Agnes & Rob - WaarBenJij.nu

Cafayate via Quebrada de Cafayate

Blijf op de hoogte en volg Agnes & Rob

23 Februari 2012 | Argentinië, Cafayate

Vandaag stond eigenlijk op de planning vanaf Salta naar Cachi en dan naar Cafayate. Na het ontbijt in Salta de eigenaar gevraagd of deze witte weg wel berijdbaar was met gewone auto (gezien onze eerdere ervaring, gisteren, met een witte weg die dus heel slecht was en we gewoon helemaal terug moesten rijden). Hij vertelde ons dat hij dicht was geweest na regenval, dus wij besloten dit risico niet nogmaals te nemen. Besluit: we nemen de gele verharde weg van Salta naar Cafayate.

Eerst even gepind en naar de Optica winkel Rob zijn bril laten maken... schroevie erin en klaar voor € 0,40 :)
Nog even een capucino gedronken op het plein en toen de auto ingepakt en weggereden.

Wat een schitterende route... eerst door de vele dorpjes en het vele groen.
Daarna het laatste stuk (80km) door de Quebrada de Cafayate, van La Vina tot Cafayate. WOW!! wat een mooi stuk, ik kan alleen maar zeggen bekijk de foto's en filmpjes. Spectaculair .. wat een kleuren, ook de weggeslagen stukken weg zijn bijna ongelooflijk! zie foto's van vooral Garganta del Diablo (duivelsstrot)

Aangekomen in Cafayate al rond 15 uur (het was een korte rit en we hebben lekker rustig gereden aangezien het zo mooie rit was, hier en daar uitgestapt) zijn we eerst wat Empenada's gaan eten voor de lunch. Even door het dorp gewandeld en een hotel gevonden. Cafayate is een leuk gezellig en gemoedelijk dorp, mochten we emigreren dan gaan we hier wonen/wat beginnen. Als jullie dan langskomen rijden we nogmaals de mooie rit die wij hedenochtend hebben gemaakt!

Veel plezier met de foto's en filmpjes!

Hasta manana...

Rob & Agnes

• 23 Februari 2012 - 22:16

Rien Van Snek:

Doet me goed te lezen dat jullie het naar je zin hebben. SVP schrijf niet ZO positief dadelijk komen ze allemaal aan deze kant wonen jajajajaja

• 24 Februari 2012 - 16:43

Muzi:

Dag meneer Snek, ik hoorde dat u ook nog terug bent geweest in NL, dus zo goed vond u het blijkbaar ook nietin uw land......

• 24 Februari 2012 - 16:44

Muzi:

Alle gekheid op een kastje, mooi weer daar!