Naar Mercedes, onze tussenstop voor Iberà - Reisverslag uit Mercedes, Argentinië van Agnes & Rob - WaarBenJij.nu Naar Mercedes, onze tussenstop voor Iberà - Reisverslag uit Mercedes, Argentinië van Agnes & Rob - WaarBenJij.nu

Naar Mercedes, onze tussenstop voor Iberà

Blijf op de hoogte en volg Agnes & Rob

15 Februari 2012 | Argentinië, Mercedes

Hallo luitjes,

Vandaag op het programma de rit van Posadas naar Mercedes, onze tussenstop voor ons bezoek aan Esteros del Iberà (daarover later dus meer).

Na een goede nachtrust en een goed ontbijtje op weg gegaan naar Mercedes (rit van 450km). Goed weer met gemiddeld 38 graden op de teller in de auto, dwz boven de 40 graden als je stilstaat en zeker in de zon is het hoger. Anyway Agnes begon aan de rit die voorspoedig verliep.

Weinig spannends meegemaakt onderweg, behalve dan een giga ongeluk. Waarschijnlijk inschattingsfout bij het inhalen, 1 auto en 1 vrachtwagen in de berm.
Onderweg nog ergens een sandwich gegeten die we ergens hadden gekocht en hadden meegenomen.
Is toch steeds wel weer ff wennen als je de auto uitstapt.. soort saunagevoel zelf maar aangezien de airco in de auto toch wel standaard op standje 2 staat.

Aangekomen in Mercedes rond 15.30 uur en direct op zoek gegaan naar een hotel uit de footprint. Vrij snel gevonden en is werkelijk schitterend !! We zullen wat foto`s bijsluiten. Vanaf terugkomst Iberà moeten we echt wat zuiniger aan doen, we zitten steeds te luxe.

Vanavond nog ff de 4x4 regelen voor morgenochtend vroeg aangezien er regen voorspeld wordt kun je met je gewone auto niet naar Carlos Pelligrini waar we 3 nachten verblijven incl excursies met boot en wandelen etc en maaltijden.
Daarna nog wat eten en dan toch echt weer redelijk op tijd naar bed.
Morgen best vroeg op want de trip van 120 km gaat zeker 2,5uur duren en we worden voor 12 uur verwacht.

Tot morgen.. vanuit de wetlands van Iberá, we gaan ervanuit dat de WIFI daar ok is.

Opmerking: we hebben alsnog wat foto's geplaatst bij het reisverslag van gister... (speciaal voor jou Sharmila)
Kado's kennen ze hier niet, wel Valentijnsdag..

Muzi: de vis is te gevangen, komt eraan, te zien bij het reisverslag Puerto Iguazu en de watervallen 2. Ik denk dat jij hier wel een week plezier van hebt.

Chiau,

Muchos besos y un embrasa, Agnes en Rob

• 15 Februari 2012 - 23:09

Rien Van Snek:

Blijf het duits proberen het met een Opel naar Mercedes jajaja. Xxx

• 16 Februari 2012 - 09:36

Jacquelien:

Hoi Agnes en Rob,

Wat een leuke verhalen en mooie foto's. Ik ben Jaloers!! Heerlijk zeg dat weer. Wij zitten hier met regen maar gelukkig is de sneeuw weg!! Geniet ervan en tot over een paar weken.

Groetjes

• 16 Februari 2012 - 18:29

Muzi:

Lekker!!! Smikkel, kwijl kwijl.....

• 16 Februari 2012 - 18:29

Muzi:

Lekker!!! Smikkel, kwijl kwijl.....

• 21 Februari 2012 - 16:06

Sharmila:

Foto's check! Erg cool, vooral Valentijnsdiner, zo romantisch. Blij dat ik niet de enige ben. Ga zo voort peoples, het ziet er allemaal muy imposante uit! En blijven zoeken naar dat ene unieke verjaardagskadootje. Knuffies van Sharmila en ook de groeten van Rich! Xxx