Merengebied bij het Andes gebergte
Blijf op de hoogte en volg Agnes & Rob
15 November 2010 | Argentinië, San Martín de los Andes
Ten eerste heel erg bedankt voor de leuke reacties van iedereen ... ga zo door!!
Voor de goede orde: de temperatuur die we aan de kust hadden hebben we ingeruild voor warmer weer. Ook aan de kust was het zonnig maar vaak wel met wat koudere zeewind. Tijdens de oversteek hebben we zeker de 30 graden gehad. Nu in het westen bij de Andes is het gemiddeld 25 graden.
Vrijdag 12 november
Lekker uitgeslapen... even een dagje rustig aan. Na het ontbijt naar de Nant y Falls gereden. Schitterende watervallen. Even verderop bezochten we een Meel molen welke vroeger door de Fam. Evans is gebruikt. Leuke uitleg door een Welshmen, niet altijd even duidelijk aangezien ons Spaans nog net even niet zo goed is. :)
Even een High Tea bij Casa de Té en een paar uur later (eerst even uitbuiken) gegeten bij de Hostel Casa de Piedra waar we overnachten met een lekker Norton Robly Malbec 2007 bij de openhaard de fles leeggedronken en bijna in slaap gevallen...
Zaterdag 13 november
Na wederom een perfect ontbijt reden we naar Bariloche. Zeer mooi weer!! Via een schitterende weg langs de vele meren en door het Natuurpark Los Alerces kwamen we aan in Bariloche.
Leuke hostel gezocht en gegeten bij een Iers restaurant waar helaas alleen het Bier lekker was. :)
Zondag 14 november
De dag dat we naar Frankie & Alberto hadden gepland... die hebben een Lodge in San Martin de Los Andes waar Agnes al 2x bij gelogeerd heeft in 2007. Via de 7-meren route (Ruta de 7 Lagos) kwamen we rond 16 uur aan bij Frankie & Alberto.
Direct heerlijk in het zonnetje aan de rode wijn en empenada´s. Wat een leven hier!!
Hier blijven we even lekker relaxen 3 nachten. Wat we hier doen en-of gedaan hebben horen jullie in ons volgende reisverslag..
TOT DAN!!
Veel liefs van Agnes en Rob
15 November 2010 - 22:31
Rien:
Fijn dat jullie genieten van een stukje paradijs op aarde, een empanada, glaasje wijn, zon en natuur, wie maakt ons nog gek, ja ja Fijne reis en lees graag van jullie beide het verloop
Abrazo grande y mucho besitos -
15 November 2010 - 22:33
Rien:
NB, smeer je iedere dag goed in de UV straling is heeel HOOG ! ! ! ! Rob een petje zou goed voor je zijn. -
17 November 2010 - 21:47
Paps En Mams Opmeer:
Wij genieten zelf ook van jullie reis.
en hebben het idee dat Agnes nog meer geniet samen met Rob als in 2007.Wij blijven jullie volgen en kijken uit naar een foto van Rob met pet,goeie tip van Rien!
Knuffels uit Opmeer. -
20 November 2010 - 02:33
Johan Maassluis:
Ziet er erg mooi uit de foto's met blauwe luchten.
Beter weer als hier! Ik mis alleen de aanhangert achter de auto haha.
Ik hoop dat de vakantie nog steeds genieten is ondanks dat gedoe in je huis in Den Haag.
Veel plezier verder